maandag 19 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 7

Vandaag maar liefst drie verschillende verlotingen. Van Uitgeverij Das Mag, Uitgeverij Agemo en Olga Hoekstra mogen we diverse boeken weg gaan geven. Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan snel verder.

Boeken zijn geschonken door Uitgeverij Das Mag, Uitgeverij Agemo en Olga Hoekstra, waarvoor onze dank!*Namens Uitgeverij Das Mag mogen wij 2 exemplaren van 'Schuld' verloten!


Schuld – Walter van den Berg

Stap het snoeiharde milieu binnen van Walter van den Berg: Amsterdam Nieuw-West, waar mannen hangen in snackbars, rijden in Nissan Sunny's en lopen op badslippers – en hun vrouwen slaan. 
Op gestolen laptops zoekt Kevin het bewijs dat zijn moeder niet de enige slechte vrouw op de wereld is. Zijn vader, Zingende Ron, is net terug uit de bak en bezig de zoveelste vrouw in zijn leven te redden. Die zoveelste vrouw weet wat haar redding waard is, want iedereen betaalt elkaar uit in schulden. Welkom in een wereld waarin mannen helden willen zijn, maar waar niemand ooit wordt gered.

*Uitgeverij Agemo stelt het spannende 'Onbezonnen' beschikbaar en het betreft een gesigneerd exemplaar! 

Onbezonnen – Vera Lundi

Roy Peters wordt zinloos vermoord. Zijn vrouw Monica blijft achter met twee kleuters. De tijd staat stil. Het enige dat haar op de been houdt, zijn haar twee dochters. Acht jaar later beseft Monica dat het leven ongemerkt is doorgegaan.
Door een bericht dat ze onder ogen krijgt, wordt de woede die ze voor de dader voelt aangewakkerd tot een onmetelijke haat. Ze heeft nog maar één doel. De moordenaar moet lijden, zoals zij al jaren doet. Om haar daden te rechtvaardigen wikkelt Monica zich in een web van leugens.
Er is geen weg terug!


*Olga Hoekstra heeft een exemplaar van 'Dodenweg' ter verloting aangeboden! 

Dodenweg – Olga Hoekstra

Rechercheur Thomas DeLohr wordt op de zaak van twee auto-ongelukken gezet. De aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers confronteert hem met zijn verleden. Bij elke stap die hij zet om de puzzel te ontrafelen, raakt hij verder verwijderd van de oplossing. En dan blijken de crashes helemaal geen ongelukken. Thomas bijt zich vast in de zaak. Dat dreigt hem zijn carrière en zijn grip op het leven te kosten. 
Fleur Benedictus is beginnend journalist en de dochter van de beruchtste advocaat van Saksenburcht. Ze moet en zal met haar primeur over de ongelukken de voorpagina halen. Haar pad kruist dat van rechercheur Thomas DeLohr, een man die Fleur maar niet uit haar hoofd kan zetten. Haar roekeloze zoektocht naar erkenning heeft grote gevolgen, ook voor wie Fleur het meest liefheeft.Voorwaarden:

-Je dient lid zijn van beide groepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'winactie 7' dat je meedoet.  
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.

-winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #Dasmagbooks #AgemoUitgeverij #OlgaHoekstra #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker 


-deze win actie duurt 24 uur, dus tot morgen 16.00 uur. Snel meedoen hoor! 

GO GO GO !!

Het blijft toch spannend hoor. Hier de winnaars van winactie 7. Proficiat Gerda van Drunen en Kattenvrouwtje Francien, jullie hebben: 'Schuld' gewonnen. Bibi Boom jij mag 'Onbezonnen' verwachten en Diane Kooistra wordt de winnaar van 'Dodenweg'.


Geen opmerkingen: