dinsdag 20 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 9


Uitgeverij Ellessy heeft een mooi boekenpakket samengesteld uit het grote 
assortiment feelgoodromans en thrillers dat zij uitgeven. 
We mogen dan ook maar liefst vier boeken aan jullie gaan verloten. 
Is dat niet geweldig!! Lees snel verder.....

Deze boeken zijn geschonken door Ellessy uitgeverij waarvoor onze dank!

Zomers in Zuid Frankrijk 4 ‘Lily’ – Maresa Jacobse

Lily vertrekt met haar ouders naar Zuid-Frankrijk. Ze ziet er tegenop: ze mist haar opa en haar vriendinnen, en met haar ouders heeft ze niets. Om de verveling tegen te gaan trekt ze op met Janna, die op de camping werkt. Maar wat moet ze met het gezeur rondom haar vriendje? En wie kan ze in vertrouwen nemen als alles mis lijkt te gaan? Lily is het vierde deel van de serie Zomers in Zuid-Frankrijk over leuke, spannende en soms verliefde zomers. 
Dode hoek – Ingrid Mulder

Jason Duijvekater heeft altijd gedacht dat zijn tweelingzus is vermoord omdat ze op een ongelukkig moment op de verkeerde plaats was. Dan vindt hij jaren later een chantagebrief, die haar moord in een heel ander daglicht plaatst. 
Rechercheur Karsten Witteveen onderzoekt de moord op een jonge vrouw. Als haar vriendje een dag na haar begrafenis dood wordt gevonden zoekt het team naar een verband tussen de twee moorden. Welke rol speelt het ongeluk waarvan ze allebei jaren eerder getuige waren? En waarom duikt Jason Duijvekater steeds weer op bij zijn oud-schoolgenoten?
Een zomer in Cornwall – Carla Vermaat

Drie jonge vrouwen komen om uiteenlopende redenen naar Merlyn Porth, een badplaatsje aan de kust van Cornwall. Helaas is er maar één baan beschikbaar bij café De Strand Hut. Trish heeft steeds meer het gevoel niet opgewassen te zijn tegen haar opstandige dochter Mia. Bovendien kan ze zich maar niet verlossen van haar opdringerige buurman. De brief van tante Em lijkt uitkomst te bieden en Trish hoeft niet lang na te denken om een drastisch besluit te nemen. Voor Ellie resulteert een voorstelling van Les Miserables in een wel heel onverwachte, dramatische wending. Een ontmoeting met een volslagen onbekende biedt een kans die ze misschien wel iets te impulsief met beide handen aanneemt. Summer is gewend alles te krijgen wat haar hartje begeert totdat haar moeder en haar nieuwe stiefvader er een stokje voor steken. Voor Summer zit er niets anders op dan eieren voor haar geld te kiezen ... of zich te wenden tot de vader met wie ze jaren geen contact heeft gehad. Met zijn vernieuwende plannen heeft Peter Atkinson de bewoners van Merlyn Porth behoorlijk tegen zich in het harnas gejaagd. Wanneer zijn dochter wil dat hij De Strand Hut voor haar overneemt, hoopt hij dan ook twee vliegen in een klap te slaan. In Een zomer in Cornwall brengt het lot de drie jonge vrouwen bij elkaar, maar krijgen ze ook datgene waarvoor ze gekomen zijn?Rood – Ann Vanheule

Rood zijn de lange haren van de 37-jarige aantrekkelijke eventmanager Leena Vincens. Haar vertrouwde leven komt in een stroomversnelling terecht wanneer ze gaat scheiden van de notoire schuinsmarcheerder Bruno. 
Rood is het schrift waarin Leena afrekent met alles wat ze achterliet. De zoektocht naar wie ze is en wie ze wil zijn, neemt haar mee naar wereldsteden als Barcelona, Istanbul, Londen en New York. Naar mannen die voor haar charmes en spontaniteit vallen en haar op handen dragen. Tot een onbekende aanklopt met een doos gevuld met foto's en een geheimzinnig verhaal dat haar leven voorgoed zal veranderen. 
Rood is geschreven met veel vaart, humor en een greintje sarcasme. Het is een verhaal over verleden, heden en toekomst van een sterke vrouw, over tegenslag en dilemma's, vallen en resoluut weer opstaan.
Voorwaarden:

-Je dient lid zijn van beide Facebookgroepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'winactie' dat je meedoet om een van deze boeken te winnen.  
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.


-winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #uitgeverijellessy  #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker en de pagina van de uitgever liken 

-deze winactie duurt 24 uur, dus tot morgenvroeg 9 uur. Snel reageren dus!

GO GO GO !!


We hebben een winnaar ... Ingrid Zee dit prachtige pakket komt jou richting uit !! 


Geen opmerkingen: