zondag 8 januari 2017

Blogtour der Spiegel


Iets om naar uit te kijken.....
Blogtour der spiegel

Karin blogt mee voor 'De Perfecte Buren' en haar recensie verschijnt op 28 januari op ons blog.

Puzzel mee, vind de moordenaar van Professor Wieder en win het boek!Op 17 januari 2017 verschijnt bij A.W. Bruna het spectaculaire Boek der spiegels, een internationale uitgeefsensatie en intelligent misdaadverhaal: dit boek heeft veel weg van een heerlijk potje literaire-Cluedo.

 
Veertien bloggers hebben zich vastgebeten in het bijzondere Boek der spiegels van E.O. Chirovici en vanaf 17 januari zullen wij lezen wat hun bevindingen waren.
Als literair agent Peter Katz een onaf manuscript ontvangt met de titel Boek der spiegels, is hij direct geïntrigeerd. Het zijn de memoires van de auteur, Richard Flynn, over diens tijd op Princeton University aan het eind van de jaren tachtig. Hierin beschrijft hij zijn opmerkelijke verstandhouding met de vooraanstaande hoogleraar Joseph Wieder.
Op een nacht in 1987 werd Wieder op brute wijze vermoord in zijn huis. De zaak werd nooit opgelost. Peter Katz is vastbesloten tot op de bodem uit te zoeken wat er die nacht, vijfentwintig jaar geleden, is voorgevallen. Hij is ervan overtuigd dat het antwoord zal staan in het ontbrekende deel van Flynns verhaal. Maar waar is de rest van het manuscript?
KLUEDO
Er is iemand vermoord! Wie was het, welk wapen werd er gebruikt en waar vond de moord plaats? Als extra element in deze blogtour voegen wij een win-actie toe. Kun jij raden wat er is gebeurt? 
Naast de gebruikelijke recensie verklapt iedere blogger één locatie, personage of moordwapen die NIET betrokken zijn bij het Kluedo dilemma.  Op deze manier kun jij iedere dag een optie afstrepen tot het juiste antwoord overblijft! De eerste vijf lezers die het juiste antwoord insturen naar  publiciteit@awbruna.nl winnen een exemplaar van Het boek der spiegels. #BoekderSpiegels

Geen opmerkingen: