woensdag 11 januari 2017

Leesclub, een keer wat anders! Win de fantasy en paranormale thrillers van Ursula Visser !


Win Win Win

Ursula Visser stelt maar liefst 3 keer 2 E-books ter beschikking voor recensie.

Speciaal voor onze leden die een voorkeur hebben voor fantasy en het paranormale is er een leuke leesclub. Wil jij meedoen lees dan eerst de voorwaarden onderaan deze winactie. 

Let op: Omdat de auteur diverse genres mix, zal het sommige mensen afschrikken. Daarom is zij op zoek naar mensen die dit genre graag lezen en een eerlijke recensie willen plaatsen op Bol, Hebban en Goodreads.

'Het Atria Project' (2015) valt onder het genre paranormale thriller met een vleugje science fiction:

Abby Ryan woont in Wilson, Zuid Australië. Wanneer haar vriendin Laura de Baron, Abby overtuigt een groep te ontmoeten die net als zij herinneringen uit een vorig leven bij anderen kan zien, verandert hun bestaan ingrijpend. Ze zijn in gevaar: Het Atria Project is op zoek naar hen. Als één van hun groepsleden door de soldaten van Het Atria Project ontvoerd wordt, beseffen ze dat ze haar alleen kunnen vinden door samen te werken. Is het toeval dat ze tegelijkertijd in Wilson zijn? Terwijl het web van leugens, intriges en illusies zich om Abby en haar vrienden sluit, komt het antwoord waarom Het Atria Project hen zoekt, steeds dichterbij. Maar is er genoeg tijd om de aanwijzingen te ontcijferen? Zullen ze ontsnappen van Atria, een planeet ver van de aarde? Als het aan de soldaten van Het Atria Project ligt, niet.

'De vloek Van Bedaron' (2016) heeft meer fantasy elementen:

Abby is - samen met Lars - gedwongen van de ene plaats naar de andere te verhuizen: op de vlucht voor achtergebleven soldaten van Het Atria Project. Maar niets kan haar voorbereiden op wat volgt. De laatste woorden van Jarod Greystone blijken meer waarheid te bevatten dan ze ooit had kunnen vermoeden. Niet alleen Het Atria Project is nog steeds naar haar op zoek, maar nog iemand anders. Iemand uit haar vergeten verleden. Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is pas echt. Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke vloek heeft opgelegd. Als ze voor de gevreesde Bedaron staat, beseft Abby dat ze hem wel heel gemakkelijk heeft gevonden. Te gemakkelijk… De vloek van Bedaron, het vervolg van Het Atria Project, is het zinderende slot in het tweeluik over Abby Ryan.

De voorwaarden zijn simpel:

-lees beide boeken voor 10 februari a.s
-doe actief mee in de besloten chat waar we deze boeken bespreken (details volgen)
-schrijf een EERLIJKE recensie
-lever beide recensies (voor elk boek een recensie) in voor 11 februari via mail perfecteburen@gmail.com
-plaats op 12 februari je recensie op Bol, Hebban en Goodreads
-like de auteurspagina van Ursula: https://www.facebook.com/auteurVisserUrsula/?fref=ts

Wil en kun je aan deze voorwaarden voldoen en lijkt dit bijzondere genre wel iets voor jou? Geef je dan snel op via DEZE LINK naar onze besloten Facebookgroep.


Geen opmerkingen: