zaterdag 7 januari 2017

Romantiek in de leesclub met 'Geluk bij een ongeluk' van Wendy Brokers, doe mee!


Samen met Uitgeverij Tinteling Romance gaan we een poging wagen de kou te verdrijven met een romantische leesclub! Wie leest er digitaal (epub) met ons mee? Maar liefst vier lezers mogen we blij gaan maken.
De voorwaarden zijn simpel:
-lees het boek voor 28 januari a.s
-doe actief mee in de besloten chat waar we het boek bespreken (details volgen)
-lever je recensie in voor 1 februari via mail perfecteburen@gmail.com
-plaats op 11 februari je recensie op Bol, Hebban en Goodreads.
Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!
In Geluk bij een Ongeluk weigert Suus Versluis de gevolgen van een tragisch ongeluk te accepteren. Haar onderlichaam werkt misschien niet meer, haar afweermechanisme des te beter.
Jacco Reehorst lijkt de zoveelste hulpverlener die haar wel even zal helpen. En als er iets is wat Suus niet wil, is het geholpen worden. Jacco blijkt zich echter niet zo maar uit het veld te laten slaan door Suus’ gedrag en sarcastische opmerkingen. Integendeel. Zijn gevoelens voor Suus liggen dieper dan zij kan weten. En hij doet er alles aan om haar te bewijzen dat haar handicap voor hem geen beperking is.
Suus is nooit bang geweest voor intimiteit, maar nu heeft ze gelijktijdig te dealen met een sexy man en een onderlichaam dat niet werkt. De ontdekkingsreis waarop Jacco haar meeneemt, leert Suus dat ze in staat is meer te voelen dan ze ooit voor mogelijk hield.
Geluk bij een ongeluk is een sexy liefdesverhaal. Het is een verhaal over een aan een rolstoel gebonden cynicus tegenover een eeuwige optimist, een verhaal over accepteren tegenover veroordelen en vooroordelen. Een verhaal over vriendschap en vergeving. Maar bovenal is Geluk bij een Ongeluk een absoluut niet zoetsappig verhaal over liefde.
Kun jij niet wachten tot 11 februari, wanneer Geluk bij een Ongeluk van Wendy Brokers verschijnt? Meld je dan hier aan voor a.s. dinsdag 12 uur. Dan zorgen wij met de uitgeverij dat je het ebook in bezit hebt.

Doe gewoon een keer mee, leuk toch!?

Geen opmerkingen: