maandag 9 januari 2017

Snelle winactie!!! Nederland is weer in de ban van 'Wie is de Mol?'


Het is weer zover! Het 'MOL'-seizoen is van start met 'De Mol'.A.W. Bruna heeft een tof boekje uitgegeven waarin jij kan bijhouden (per aflevering) wat de opdrachten zijn, wie verdacht is en wie 'exit' is. Voor de mollenjager een echt hebbeding, want wat is er leuker om zelf mee te puzzelen aan de hand van dit boekje waar je alles in kan noteren!? 

Het boekje is met een mooie hardcover in een handig formaat en staat vol info over het ontstaan van het programma, (wisten jullie trouwens dat het spel bedacht is door vier belgen!) Bovendien is er uitgebreide informatie over de locatie van dit jaar, maar ook een overzicht van de voorbije seizoenen.

Alle deelnemers voor WIDM 2017 staan netjes met hun 'pasport' per bladzijde, zodat je een goed overzicht hebt. Daarnaast staat ook nog eens de uitleg van alle sterrenbeelden, zodat je zelf de karaktereigenschappen kan opzoeken van de deelnemers..... En van jouw favoriet!

Achteraan vind je een dubbele pagina met 'Het GROTE verdenkschema' waar je kunt bijhouden wie volgens jou welke kandidaat verdenkt als MOL. Daarbovenop nog eens een schema 'Follow the Money' om bij te houden wie geld in de pot brengt... Of wie net niet.
Wil jij dit leuke hebbeding in je bezit hebben noteer dan onder de post in onze besloten groep 'Ja, ik wil weten wie de MOL wordt in 2017'. 
Morgenavond (dinsdag 10/1) maken we rond 20.00 uur de winnaar bekend. 

Geen lid? Gewoon HIER klikken en je kan meespelen :-)

Go Go Go

Geen opmerkingen: