maandag 9 januari 2017

Vandaag verschenen en nu al een leesclub! WIN 'Troebel water' van Belinda Aebi !!!


Vers van de pers mogen we maar liefst 3 lezers uitnodigen om met ons mee te lezen met de nieuwste thriller van Belinda Aebi. 

Met 'Troebel water' heeft ze een standalone geschreven die je hersens doet kraken en welke spanningzoekende lezer wil dat nou niet?

Wil jij meedoen met een gezellige leesclub die we mogen gaan organiseren? Lees dan snel verder!

- Je ontvangt het boek rechtstreeks van de uitgever
- Na ontvangst van het boek doe je actief mee in de leesclub via de online chat op Facebook (uitnodiging volgt en is afgeschermd)
- Binnen drie weken lees je het boek én schrijf je je recensie (we helpen je daarbij als je wilt)
- Het is de bedoeling dat je voor 6 februari je recensie inlevert via de mail perfecteburen@gmail.com o.v.v. Leesclub Troebel water
- Nadat de groepsrecensie online is gegaan op ons blog is het de bedoeling dat je je recensie op minimaal drie leessites plaatst, denk aan Bol, Hebban, Bruna, Ako, Goodreads.
- Je krijgt van ons een seintje wanneer dat kan

Lijkt je dit iets en wil je lekker met ons meelezen? Geef je dan snel op want we starten al zsm.
Kun je niet aan de voorwaarden voldoen op dit moment, laat dan de beurt aan een ander. Er komen nog genoeg leuke leesclubs!

We zien jullie aanmeldingen graag verschijnen voor a.s. zondagmiddag 12.00 uur dient deze binnen te zijn op onze oproep op de Faceboekgroep. Ben je nog geen lid, das zo gepiept via deze link.

Graag tot snel! Go Go Go !!!

Geen opmerkingen: