dinsdag 10 januari 2017

Win de nieuwe onderhuidse Sharon Bolton!!!


Onze recensenten mochten al genieten van de schrijfkunsten van Sharon Bolton in de winterleesclub maar nu mogen we jullie ook helemaal heppy de peppy gaan maken. Uitgeverij A.W.Bruna stelt maar liefst drie exemplaren beschikbaar van haar nieuwste thriller "Kleine Zwarte Leugens". (en het zijn dikke pillen hoor! Dus lekker lang spannend!) 

Zomaar een paar quotes uit de winterleesclub om jullie wat op te warmen:

Jeannie: Sharon Bolton heeft een echte pageturner geschreven. Als lezer zit je op het puntje van je stoel en word je voortdurend op het verkeerde been gezet.

Chester: ‘Kleine zwarte leugens’ is een thriller pur sang.

Jeannie: De karakters worden goed uitgediept.

Chester: Het verhaal zit slim in elkaar.

Jeannie: Dit boek krijgt 5 sterren van mij!

Chester: Sharon Bolton heeft hiermee een vernuftig, complex verhaal verteld met een subtiele, maar verontrustende plotwending in de laatste paragraaf. Zeer knap gedaan.

Wedden dat jullie nieuwsgierig zijn en dit boek willen gaan lezen? Dat kan!

Vandaag, 10 januari, verschijnt dit boek en jij kan het winnen! Wat moet je ervoor doen? NIKS, helemaal niks.......nou ja, reageren voor vrijdag a.s. 12.00 uur op de oproep van deze winactie op onze Facebookgroep. Dat is het enige.

Ben je nog geen lid van onze gezellige Facebookgroep? Dat is zo gepiept door op deze link te klikken. De oproep voor deze winactie vind je ook daar. Reageer daar wel even dat je mee doet met deze waanzinnige actie, dat is wel zo handig 😊😊

Succes allemaal!!

Geen opmerkingen: