vrijdag 20 januari 2017

Win win !! Historische roman in de lees club met ‘Gevangen wind’ van Janine van der Hulst-Veerman


 
Uitgeverij Lieve Hart stelt 2 papieren boeken ter beschikking voor recensie die samen met Nancy zal worden gelezen

   
'Gevangen Wind' is het vervolg op de historische roman 'Lieve Hart'! Beide romans zijn in deze uitgave gebundeld.


Lieve Hart! verhaalt over de jonge creatieve Marrie in het begin van de 20e eeuw. Zij leeft een armoedig bestaan in het vissersdorp Huizen en wordt verliefd op Lammert de vissersknecht. Marries moeder waarschuwt Marrie voor Lammert. Zal Marrie naar moeder luisteren?
In Gevangen Wind verlaat Marrie Huizen om elders een bestaan op te bouwen. Zou ze kunnen wennen aan de andere omgeving, gewoonten en gebruiken?

De auteur
Janine van der Hulst-Veerman verdiepte zich in het leven van vissers en venters aan het begin van de 20e eeuw. Zij debuteerde eind 2013 met de historische roman Lieve Hart! Voor het vervolg van Lieve Hart!, Gevangen Wind en voor het Nawoord Kaas en Duitse Kruiers, kreeg zij toegang tot familiearchieven en –verhalen van kaasgroothandel Visser Kaas. Beide romans bevatten historische feiten aangevuld met fictie.


Wil jij meedoen met een gezellige leesclub die we mogen gaan organiseren? Lees dan snel verder!

- Je ontvangt het boek rechtstreeks van de uitgever
- Na ontvangst van het boek doe je actief mee in de leesclub via de online chat op Facebook (uitnodiging volgt en is afgeschermd)
- Binnen drie weken lees je het boek én schrijf je je recensie (we helpen je daarbij als je wilt)
- Het is de bedoeling dat je voor 19 februari je recensie inlevert via de mail perfecteburen@gmail.com o.v.v. Leesclub ‘Gevangen wind’
- Nadat de groepsrecensie online is gegaan op ons blog is het de bedoeling dat je je recensie op minimaal drie leessites plaatst, denk aan Bol, Hebban, Bruna, Ako, Goodreads.
- Je krijgt van ons een seintje wanneer dat kan

Lijkt je dit iets en wil je lekker met ons meelezen? Geef je dan snel op!

Kun je niet aan de voorwaarden voldoen op dit moment, laat dan de beurt aan een ander. Er komen nog genoeg leuke leesclubs!

We zien jullie aanmeldingen graag verschijnen voor a.s. woensdag 25 januari dient deze binnen te zijn op onze oproep op de Facebookgroep. Ben je nog geen lid, das zo gepiept via deze link.

Succes! 

Geen opmerkingen: