vrijdag 13 januari 2017

WIN....Horror......CREEPY!!!!! Anthonie Holslag haalt uit........


WIN WIN WIN

Winactie 'In het kille ochtendlicht' van Anthonie Holslag.
Een bundel met psychologische horror. 
Menselijke horror.

"Wat gebeurt er als het laagje beschaving en vernis is weggetrokken, het indringende van geweld ervaren is en we de wereld om ons heen in zijn volledige naaktheid zien? 

De verhalen gaan over een terugkerende mist die dood en verderf zaait, over concentratiekampen in Duitsland van nog voor de oorlog, over een apocalyptische wereld die gevangen is in een gil, over de trauma van een soldaat die Irak niet kan vergeten of een vader die zijn zoon niet kan loslaten. Een bundel met psychologische horror. Menselijke horror. Maar bovenal een bundel die de thema's van "................" en ".................." met elkaar verbindt en de echo en broosheid weergeeft die geweld achterlaat. Het is in het kille ochtendlicht waar essentiële vragen naar voren komen. Vragen over onze donkere kanten, over de psyche. Over jou, over mij. Durf je mee te kijken? Durf je in de spiegel te kijken? Durf jij je ware ik in het kille ochtendlicht te zien?"


Kom maar op thrillseekers en horrorfans.......nu heb je de kans!!!! En je hoeft er bijna niets voor te doen!!!

Geef antwoord op de volgende vraag:

"In het kille ochtendlicht"  is onderdeel van een drieluik. Hoe heten de twee andere boeken? 

Mail je antwoord naar perfecteburen@gmail.com voor 20 januari. Na ontvangst van het boek heb je drie weken om een (korte) recensie te schrijven die we publiceren op ons blog.
Wie durft het aan?

Meer weten over Anthonie? Lees hier het interview dat Jeanine met hem had.


Geen opmerkingen: