maandag 16 januari 2017

Zijn chicklits jouw favoriete genre?Wegzwijmelen in de meest romantische verhalen of juist vreselijk lachen om de avonturen van jouw heldin in een boek van Jill Mansell, Rachel Gibson of Sophie Kinsella? Of heb jij een auteur gevonden in dit genre die echt eens onder de aandacht moet worden gebracht? Deel jij graag (h)eerlijk je mening over een gelezen boek?

Lees dan snel verder!!

In ons recensententeam is nu een plek vrijgekomen voor een echte chicklitfan. Zou jij exclusief voor ons drukbezocht blog geregeld een recensie willen schrijven over boeken in dit populaire genre? Uitgevers bieden het ons met grote regelmaat aan en we kunnen wel wat versterking in ons gezellige team gebruiken. Het gaat om 1 á 2 boeken per maand die je zou gaan lezen en recenseren. Alles gaat in goed overleg met het beheerdersteam en uiteraard maken we een paar afspraken.

Zie jij dit wel zitten? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. 
Schrijf je al recensies? Stuur er dan gerust eentje mee zodat we kunnen zien hoe je schrijft. Maar vooral, deel je enthousiasme met ons en wellicht dat jij dan wel degene bent die binnenkort ons team kan komen versterken als recensent voor het chicklitgenre. Hoe gaaf zou dat zijn? Ervaring is meegenomen maar enthousiasme en eerlijkheid zijn belangrijker. 

Stuur je motivatie in een mail o.v.v. 'Chicklit' naar perfecteburen@gmail.com voor 21 januari a.s.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je krijgt sowieso een reactie.


Hopelijk tot gauw!
Groet, Karin, Nancy en Patrice
Beheerders De Perfecte Buren

1 opmerking:

Jessica v zei

Wat leuk lijkt me leuk om te doen ik hou van Chicklit boeken te revieuwen