dinsdag 28 februari 2017

Win win !! Een prachtige roman in de leesclub ‘Als we elkaar terugzien’ van Kristin Harmel


Een meeslepende familiegeschiedenis, voor de vele lezers van De bakkersdochter, Het familieportret en De nachtegaal

Columniste Emily denkt dat ze alles kwijt is: haar baan, haar familie en haar grote jeugdliefde. Dan ontvangt ze van een geheime afzender een prachtig, mysterieus schilderij: een portret van een vrouw, die ze direct herkent als een jonge versie van haar onlangs overleden grootmoeder. Er staat geen afzender bij, alleen een handgeschreven briefje met de boodschap: Hij is altijd van haar blijven houden.

Emily besluit op onderzoek uit te gaan. Wie heeft haar het schilderij gestuurd? Wie heeft het gemaakt? En kende de schilder haar oma? Ze komt op het spoor van dramatische gebeurtenissen in oorlogskampen waar Duitse krijgsgevangenen werkten voor Amerikaanse boeren, en soms verliefd werden op Amerikaanse vrouwen. Door wat ze ontdekt, komen ook Emily’s eigen levensverhaal, de relatie met haar vader en hun pijnlijke geschiedenis in een ander licht te staan. Zal ze eindelijk de kracht vinden om de confrontatie met het verleden aan te gaan?

Wil jij meedoen met een gezellige leesclub die we mogen gaan organiseren? Uitgeverij Boekerij stelt twee recensie-exemplaren beschikbaar. Interesse? Lees dan snel verder!

Zeg in 4 woorden onder deze oproep op de besloten Facebookgroep waarom je graag wilt meelezen met dit boek!!

- Je ontvangt het boek rechtstreeks van de uitgever
- Na ontvangst van het boek doe je actief mee in de leesclub via de online chat op Facebook (uitnodiging volgt en is afgeschermd)
- Binnen drie weken lees je het boek én schrijf je je recensie (we helpen je daarbij als je wilt)
- Het is de bedoeling dat je voor 31 maart je recensie inlevert via de mail perfecteburen@gmail.com o.v.v. Leesclub ‘Als we elkaar terugzien’
- Nadat de groepsrecensie online is gegaan op ons blog is het de bedoeling dat je je recensie op minimaal drie leessites plaatst, denk aan Bol, Hebban, Bruna, Ako, Goodreads.
- Je krijgt van ons een seintje wanneer dat kan

Lijkt je dit iets en wil je lekker met ons meelezen? Geef je dan snel op!

Kun je niet aan de voorwaarden voldoen op dit moment, laat dan de beurt aan een ander. Er komen nog genoeg leuke leesclubs!

We zien jullie aanmeldingen graag verschijnen voor a.s. zondag 5 maart dient deze binnen te zijn op onze oproep op de Facebookgroep. Ben je nog geen lid, das zo gepiept via deze link.

Succes! 

1 opmerking:

Unknown zei

Herkenning met mijn familiegeschiedenis