woensdag 8 maart 2017

Ellen Lina on the move


Naar aanleiding van haar roman 'Sky' kwam Patrice in contact met Ellen Lina. Wat volgde was een openhartig interview en de blogtour van 'Crash' . Niet verwonderlijk dat er toen het idee ontstond om iets leuks te gaan doen samen. En zo kwam 'Ellen Lina on the move' in het vizier.

Ellen heeft inmiddels vier boeken op haar naam staan. In het proces naar boek vijf zal Ellen elke maand, zo rond de 20e, haar belevenissen en schrijfavonturen met jullie gaan delen. Dat doet ze op geheel eigen en unieke wijze waar deze spontane auteur zo goed in is. Dit kan alleen maar leuk worden. Wij hebben er zin in!!

Je kunt Ellen intussen ook volgen op Instagram en Facebook (klik op de link).
Wie is Ellen?

Ellen Lina werd geboren in Arnhem(1983). Na de middelbare school volgde ze de PABO en werd docente op een basisschool. Ze houdt van reizen en dan vooral naar Canada en de Verenigde Staten. Ze is een echt familiemens en vindt het fijn om de dagen door te brengen met familie en vrienden. Ellen heeft veel hobby’s, zoals lezen, voetbal kijken (met haar mannen), schrijven en muziek luisteren. Als het even kan gaat ze graag op reis en ze houdt ook van winkelen. Muziek inspireert haar vaak en haar muzieksmaak is heel breed. Ellen is dol op het kijken naar films met een goed verhaal en haar favoriete eten komt uit Italië. Pastaaaaaa 😋

Geen opmerkingen: