maandag 20 maart 2017

Leesclub 'Zomer' - Lis Lucassen


Het derde deel in de 'Hitte trilogie' komt 11 april a.s. uit! 'Zomer' is het zinderende laatste deel in deze new adult serie van Lis Lucassen. De uitgeefrechten van deze trilogie zijn verkocht aan een van de grootste uitgeverij in Duitsland. ‘Bastei Lübbe AG is een van de grootste uitgeverijen in Duitsland. Tot hun bestsellerauteurs behoren Ken Follett, Dan Brown, Jeff Kinney en Cassandra Clare,’ vertelt Natasja Storm, uitgever en oprichter van het internationaal georiënteerde Storm Publishers. ‘We zijn dan ook ontzettend blij dat deze uitgever direct al interesse toonde in de serie, zelfs al moesten de vervolgdelen op Hitte nog geschreven worden. Dit is met recht een succes te noemen.’

Zoals ook met Hitte en Razend mogen we nu een leesclub organiseren met het laatste deel. Wil jij met deze leesclub meedoen? Heb je toevallig ook de eerste twee delen gelezen (geen must, wel een pré), geef je dan snel op bij de oproep op onze besloten groep op Facebook.

De uitgever stelt epubs beschikbaar en je recensie dient voor 9 april via mail te zijn ingeleverd zodat we op de releasedatum de leesclub online kunnen plaatsen.
Red je dit niet? Dan laat de beurt aan een ander ajsb.
Red je dit wel, geef je dan snel op via deze link voor a.s. vrijdag 24 maart.

We horen je graag!!!


Geen opmerkingen: