vrijdag 14 april 2017

Win actie !!! 'Het Brussel Syndroom' van Raf Vermeiren & Marc Buelens


WINACTIE!

'Het Brussel Syndroom' van Raf Vermeiren & Marc Buelens is een thriller die ze samen schreven. Ben je nieuwsgierig naar dit boek? Waag dan zeker je kans, want we mogen van de heren zomaar een gesigneerd exemplaar weggeven. Tof hé?!

Waar gaat het verhaal over:

Zij is een bekende Europa-journaliste. Hij een Brits toponderhandelaar. Samen met de kersverse Europese president krijgen ze een vreemd ultimatum. Wanneer zes eurocommissarissen gelijktijdig worden ontvoerd, moet het trio verplicht samenwerken. Zij is haar bewegingsvrijheid kwijt. Hij is gewoon om met de duivel te onderhandelen. De president zit verstrikt in het Europese machtsweb.
De ontvoerders bespelen de media met perfect geregisseerde onthullingen. Is de journaliste een marionet in de manipulatieve handen van de ontvoerders? Wat verbergt de Britse onderhandelaar? Welk spel speelt de Europese president? Wat zijn de motieven van de Britse politica die onverwacht de Europese publieke opinie op haar hand krijgt? Was de Brexit maar een eerste stap in een alomvattend destructief plan?

Wat moet je ervoor doen? Eigenlijk heel weinig :-)

Like onze Facebook pagina 
Word lid van onze besloten groep. Klik dan HIER
Like de Facebookpagina van de auteurs: https://www.facebook.com/BuelensVermeiren/

And last but not least: zet onder deze post op onze besloten groep 'Het Brussel syndroom'. Alleen zo ding je mee naar dit gesigneerde exemplaar.

Deze actie loopt tot dinsdag 18 april 12.00u
Woensdag wordt de winnaar bekend gemaakt in het interview dat beide heren met elkaar hadden..... exclusief voor 'De Perfecte Buren'

'Het Brussel syndroom' werd gerecenseerd door Peggy, lees hier haar recensie!
7 opmerkingen:

Anoniem zei

'Het Brussel syndroom'

Jack Vermonden zei

'Het Brussel syndroom'

Simone Leentvaar zei

'Het Brussel syndroom'

Bep Heutink zei

Het Brusselsyndroom

Elsa zei

Kom maar op met 'Het Brusselsyndroom' :-D

Mireille Muls zei

Het Brussel Syndroom

brigitte ros zei

Het Brussel syndroom