donderdag 11 mei 2017

Lees, win en recenseer met ons mee! '13 reasons why' !!!Momenteel is er heel wat te doen rond de populaire Netflix serie ’13 reasons why’. Heb je nog niet naar de serie gekeken en ben je nieuwsgierig om eerst het boek van Jay Asher te lezen dan kan dat!!
Wij worden in de mogelijkheid gesteld om een leesclub te doen dankzij Uitgeverij Lemniscaat!

Waar gaat het boek over:

Stel je voor. Je zit op de middelbare school en bent verliefd - op het meest bijzondere meisje van de klas natuurlijk. Een tijdlang bewonder je haar vanuit de verte. Je weet zeker dat je haar nooit kunt krijgen. En dan opeens, is er die avond. Er gebeurt niets, maar jullie praten, er is een klik, en een belofte van meer.
En dan is ze er opeens niet meer. Ze is dood. Hannah heeft zelfmoord gepleegd. Daarvoor had ze niet één maar dertien redenen. Er zijn, volgens haar, dertien schuldigen. En die klaagt ze persoonlijk aan in een getuigenis die ze op cassettebandjes heeft opgenomen.
En dan liggen opeens die bandjes voor jouw deur...Wat zijn de voorwaarden:

- word lid van onze besloten groep op Facebook door HIER te klikken

- zet daar (in de besloten groep onder de post van deze winactie) waarom jij ’13 reasons why’ wilt lezen en dat je akkoord gaat met de voorwaarden!

- like onze Frontpage

- Like de pagina van Uitgeverij Lemniscaat 
- In ruil voor het boek schrijf je een recensie die min uit 400 karakters bestaat, excl. achterflap/korte inhoud.

-Je doet actief mee in chat/leesclub en respecteert elkaars mening.

-Plaats tijdens de duur van de leesclub minstens 1 foto op sociale media met #13reasonswhy @Lemniscaat uitgeverij #leesclub @Leesclub voor lettervreters de perfecte buren 

-Na verschijning op ons blog van de groepsrecensie plaats je je recensie openbaar op je eigen tijdlijn, Hebban, Goodreads, Bol en andere (sociale) media. Dit binnen de week na verschijning op ons blog.

-Lukt het niet om binnen 3 weken na ontvangst van het boek je recensie te mailen naar perfecteburen@gmail.com laat dan de beurt aan iemand anders.

dinsdagavond 16 mei om 20.00 uur sluit deze actie en worden de ‘winnaars’ bekend gemaakt op de besloten groep.

Lijkt je dit iets en wil je lekker met ons meelezen? Geef je dan snel op!
Kun je niet aan de voorwaarden voldoen op dit moment, laat dan de beurt aan een ander. Er komen nog genoeg leuke leesclubs!
Let wel, alleen door aan bovenstaande voorwaarden te voldoen ding je mee….. Go Go Go!


Geen opmerkingen: