maandag 29 mei 2017

Primeur: De nieuwe Bronja Hoffschlag komt er binnenkort aan!


In augustus is P.I.D. Boek van de Maand bij De Perfecte Buren. 
Deze debuutroman van Bronja Hoffschlag ziet op 8 juli het levenslicht tijdens een feestelijke boekpresentatie! 
Wij hebben dankzij Agemo Uitgeverij als eerste blog de primeur waar we jullie nu al de flaptekst én de cover mogen laten zien!! En er komt nog veel meer, maar eerst dit!!

Blijf ons hier en op Facebook volgen want in augustus kun je deze roman zelfs gesigneerd op jouw naam winnen!!! Hoe gaaf is dat!!!! 
Maar voor nu......hier de exclusieve flaptekst. 
Enjoy!!


1967. Nadat de achttienjarige Thomas Fremont een nieuwe foto van de Beatles ziet, raakt hij ervan overtuigd dat Paul McCartney om het leven is gekomen en vervangen door een bedrieger. Met ieder album dat verschijnt stapelen de aanwijzingen die hij ontdekt in de covers en liedteksten zich op, maar niemand hoort of ziet wat voor Thomas zo overduidelijk is. Hij besluit de waarheid aan het licht te brengen, een keuze met verstrekkende gevolgen.

1999. Beth denkt nog vaak terug aan de nacht, waarop haar enige zoon verdween. Thomas kwam nooit meer thuis. Dertig jaar heeft ze berust in het feit dat ze hem nooit meer zal zien, totdat ze in een kastje van haar man, Robert, een stapel documenten vindt en ontdekt wat Robert al die jaren angstvallig voor haar heeft verzwegen. Beth neemt een beslissing: ze moet en zal haar zoon terugzien. Hoe dan ook.

Een ontroerende en volstrekt originele roman over verschillende vormen van eenzaamheid en de kracht van onwaarschijnlijke vriendschappen, waarin feiten naadloos worden verweven met fictie.

Blijf op de hoogte van P.I.D. via deze link.

2 opmerkingen:

Charlotte zei

Wat gaaf, ze is zo'n goede auteur. Heel benieuwd naar haar nieuwste....

Carol Vermast zei

Een interessant gegeven .. ben wel benieuwd naar dat boek. Ken de schrijfster nog niet.