dinsdag 30 mei 2017

Win 'En nu ik' van Römer & Hock

WIN WIN WIN


Vandaag, 30 mei, verschijnt bij A.W. Bruna ‘En nu ik’ van het echtpaar Römer - Hock.
In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren weggeven, zomaar !
Nu ja, bijna zomaar :-)

Weet jij het antwoord op de vraag: Waar begon ‘Peter Römer zijn carrière als acteur?’, mail dan je antwoord voor dinsdagavond 6 juni 20.00 uur naar perfecteburen@gmail.com met in het onderwerp ‘En nu ik’.
-Zet onder deze post in de BESLOTEN groep (alleen dan ding je mee) ‘En nu ik’.
-Like de pagina van A.W. Bruna HIER
-Like onze Frontpage HIER
Peter Römer, acteur, regisseur en auteur o.a. bekend van de BAANTJER-reeks, en zijn vrouw Annet Hock hebben samen een bijzonder originele thriller geschreven. Het debuut van dit kersverse schrijversechtpaar zit vol bedrog, intriges en zelfs moord. Met veel humor en een scherpe pen zet het echtpaar Römer-Hock het chique Aerdenhout met haar inwoners treffend neer.

Waar gaat ‘En nu ik’ precies over?

Na een periode van zakelijke en persoonlijke tegenslag lijkt het tij te keren voor Pien Verschuur en haar gezin. Haar beide kinderen zijn klaar om hun vleugels uit te slaan. Piens yogastudio is sinds de recente opening een succes. En het nieuwe project van haar man Johan lijkt een eerdere, mislukte investering voldoende te compenseren. De plotselinge terugkeer naar Aerdenhout van Edmond Pieket, een oude bekende, zorgt echter voor grote onrust. In de weken die volgen stapelen de problemen zich op. Leugens en bedrog maken van vroegere vrienden vijanden. Piens zorgvuldig opgebouwde wereld wordt bedreigd. En wanneer iedereen om haar heen er een eigen agenda op na blijkt te houden… wie kan ze dan nog vertrouwen?

Nieuwsgierig? Gewoon meedoen dan en maak kans op een exemplaar van 'En nu ik'. Succes!!!