maandag 15 mei 2017

WIN WIN WIN ... Circus Cesaria !!


Wil jij een gesigneerd exemplaar van ‘Circus Cesaria’ - Sanne Hillemans winnen? 
Ga dan als de bliksem naar onze BESLOTEN Facebookgroep en zet daar (onder deze post) waarom het boek jouw kant uit moet komen.
Simpel toch?

Like ondertussen ook nog even de facebookpagina van Sanne door op deze link te klikken en onze Frontpage.

De winactie loopt tot zondag 21 mei 17.00u. Die avond maken we ook de winnaar bekend 😊

Hou ons blog/pagina in het oog, want aanstaande vrijdag komt Peggy haar recensie van ‘Circus Cesaria’ online! 


Wie is Sanne?

Sanne Hillemans (25) is auteur van New Adult boeken. 
Ze heeft Bedrijfskunde (MER) en Psychologie gestudeerd in Groningen, woont regelmatig over de grens (Frankrijk, Indonesië) en is in haar vrije tijd het liefst aan het schrijven. 
Ze is in 2017 begonnen met het uitgeven van haar werk in eigen beheer, omdat ze een control freak is die alle touwtjes zelf in handen wil houden.

Het verhaal:  

CIRCUS CESARIA van Sanne Hillemans

Een tragisch verlies heeft ervoor gezorgd dat Noah zijn verdriet al wekenlang in alcohol verdrinkt. Als hij een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Deze drastische verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft. Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft. Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.


Geen opmerkingen: