vrijdag 2 juni 2017

Boek van de maand juni: 'Opstaan' Jackie van LarenDe gehele maand juni staat in het teken van 'Opstaan' de nieuwe roman van Jackie van Laren die De Boekerij uitbrengt. Bij dezen doen we de oproep voor liefhebbers die graag meelezen in de leesclub!!! Lees snel verder!

In dit artikel een kleine introductie, zowel over het boek als de auteur. Want je krijgt deze maand alles wat je wilt weten uitgebreid hier op de blog te lezen. Enjoy en doe vooral ook mee met de leesclub die dankzij de uitgeverij mogelijk is gemaakt!!


Blijf ons volgen, leuk, leuk, leuk!!!

Over Jackie:
Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Al op jonge leeftijd schreef ze voor haar eigen plezier zowel fictie als poëzie en muziek. Een studie Nederlands en Engels, een nachtelijk bestaan op de poppodia van Nederland en een carrière in het uitgeefvak volgden. Met de Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster.

En wie kent de Q-serie nou niet? 

Lees hier onze recensies:
Deel 1 'Zin'
Deel 2 'Ziel'
Deel 3 'Lief'
Over 'Vallen': 

Voorjehetweetbenjeverlief

Over 'Vallen':

Liefde, glamour en rock ’n roll
De jonge journaliste Anne Miller werkt voor een blad dat op de rand van de schandaaljournalistiek balanceert en is verloofd met de keurige Ian. Tijdens een interview met Rory Maquary, leadzanger van een wereldberoemde rockband, gelauwerd acteur en beruchte Hollywood Bad Boy, blijkt Anne een onverwachte klik te hebben met zijn driejarige zoontje.

Het jongetje heeft het moeilijk sinds zijn moeder met de noorderzon vertrok en kan wel wat extra aandacht gebruiken. In een opwelling doet Rory Anne een aanbod dat ze niet kan weigeren: als ze drie weken meegaat met de Amerikaanse tournee van zijn band en op zijn zoontje past, mag ze een exclusief diepteartikel over de band schrijven. Anne pakt zonder aarzelen haar tas en gaat. Ze houdt zichzelf voor dat ze het doet voor haar carrière en voor het kind. Maar bijna tegen wil en dank vallen Anne en Rory voor elkaar. De gevolgen zijn niet te overzien…
Lees hier onze recensie

Over 'Opstaan', de laatste nieuwe roman:

OpstaanEchteliefderoestniet

Een verloren liefde hervonden

Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun relatie gestrand. Nadat ze uitgehuild was, heeft ze zich herpakt en nu leidt ze een rustig, teruggetrokken leven op St. Mary’s, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden, waar ze samen met een vriendin een restaurantje runt en Rory probeert te vergeten.

Rory wil Anne helemaal niet vergeten. Hij snapt nog altijd niet waarom het misging, en wil niets liever dan haar vinden en het goedmaken. Maar Anne heeft alle contact met hem voorgoed verbroken en wil niet gevonden worden. Met de moed der wanhoop probeert Rory er dan maar samen met zijn zoontje het beste van te maken.

Tot Rory de flamboyante tv-kok Woz leert kennen, met wie hij dikke maatjes wordt. Woz nodigt hem uit om een keer langs te komen op zijn nieuwste kooklocatie, een restaurantje van twee vrouwen op St. Mary’s. Een klein reisje met onverwacht grote gevolgen…

Kun je nu niet genoeg krijgen van deze boeken? Dan zoeken we jou! Voor de laatste nieuwe roman 'Opstaan' hebben we de mogelijkheid om met een aantal lezers een leesclub te organiseren en jij kunt daaraan meedoen! 
Wat houdt het precies in?  
Voorwaarden voor deze leesclub:
- Lid zijn van onze BESLOTEN groep op Facebook
- In ruil voor het boek schrijf je een recensie die minimaal uit 400 karakters bestaat, excl. achterflap
- Je doet actief mee in chat/leesclub en respecteert elkaars mening
- Plaats tijdens de duur van de leesclub minstens 1 foto op sociale media met #opstaan @boekerij #leesclub @Leesclub voor lettervreters de perfecte buren.
- Je recensie dient op uiterlijk 26 juni in het bezit te zijn van perfecteburen@gmail.com
- Kun je hier niet aan voldoen of red je het niet qua tijd? Laat dan de beurt aan een ander en doe een volgende keer mee.
- Na verschijning van de leesclub op ons blog van de conclusie/slotsom plaats je je recensie openbaar op je eigen tijdlijn, Hebban, Goodreads, Bol en andere (sociale) media. 

Zie je dit wel zitten? Wij wél! Geef je dan snel op voor a.s. dinsdag 6 juni om 18.00 uur op de besloten groep, daar staat deze oproep ook! Alleen daar kun je je aanmelden en maken we de deelnemers bekend. Snel reageren is snel boek krijgen en lezen, gezellig!!!


2 opmerkingen:

Mireille Muls zei

wil graag meedoen met de leesclub, lijkt me een bijzonder verhaal

Carol Vermast zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.