zaterdag 3 juni 2017

Boekpresentatie 'Schemerzone' van Hilde Vandermeeren


Vanmiddag was de boekpresentatie van de nieuwste thriller van Hilde Vandermeeren die bij Uitgeverij Q is verschenen. Jullie hebben de laatste weken hier op de blog kunnen volgen hoe de laatste loodjes waren naar vandaag. 

En daar is ze nu dan: 'Schemerzone' ziet het daglicht in de Standaard Boekhandel in Torhout en onze Nancy is daarbij. En zoals altijd is het een gezellige boel. Hilde is een goedlachse en altijd gastvrije dame die tijd heeft voor een babbel. Het was in ieder geval gezellig.


Uiteraard ook even bijkletsen met collegablogger Ingrid Poisson van Boeklovers een fijne collega met een mooi blog.

Hier alvast de eerste foto's en een korte inhoud over 'Schemerzone'.
Veel leesplezier!! En Hilde proficiat!
Waar gaat 'Schemerzone' over?
Kate werkt als verpleegkundige in een Londense privékliniek. Om haar baan niet te verliezen verzwijgt ze dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen. De kliniek beslaat twee verdiepingen, maar er is nog een derde etage die verbouwd wordt. Bekende personen kunnen die afhuren voor een discrete behandeling buiten de schijnwerpers. De negenjarige dochter van een glamourkoppel komt op die afdeling terecht. Dan loopt het volledig mis en krijgt Kate de sensatiepers achter zich aan. Maar niet alleen de sensatiepers – ook iemand anders. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt.Wie is Hilde?
Hilde Vandermeeren (1970, België) schreef meer dan veertig kinder- en jeugdboeken, waarvan vele werden bekroond en vertaald. In 2013 verscheen haar eerste psychologische thriller: 'Als alles duister wordt' (uitgeverij Q). Haar debuut werd bekroond met de Hercule Poirot Publieksprijs 2013 en stond op de longlist van De Diamanten Kogel 2013. In 2014 verscheen haar tweede thriller bij uitgeverij Q: 'De toeschouwers'. In 2015 werd haar derde thriller 'Stille grond' gepubliceerd. Al haar boeken zijn stand alones en kunnen dus los van elkaar worden gelezen. Haar vierde thriller 'Scorpio' verschijnt eind mei 2016. Op dit moment ziet haar nieuwste thriller 'Schemerzone' het levenslicht in Torhout.

Kijk voor meer info op de website van Hilde HIERBinnenkort de recensie van Schemerzone hier online op de blog.

Recensie van De toeschouwers
Leesclub van Stille grond
Leesclub van Scorpio

In aanloop naar deze boekpresentatie schreef Hilde vier blogs. die vind je hier:
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

In gesprek met Hilde (2015)

1 opmerking:

Ingrid Poisson zei

Dankjewel om mij te vermelden. Was een superleuke dag met een uitzonderlijk gezelschap, natuurlijk in de aanwezigheid van een rijzende Vlaams schrijverstalent die met plezier tijd vrij maakt voor haar lezers.