woensdag 5 juli 2017

'Elke dag een zoen' - Lars van der Werf en WIN


Genre: literatuur, poëzie, overige boeken
Uitgever: Meulenhoff
ISNB: 978 90 290 9199 2
Uitvoering: hardcover
Aantal pagina's: 128
Uitgave: 13 juni 2017

Met dank aan Uitgeverij Meulenhoff.

Lars van der Werf (Rotterdam, 1987) treedt regelmatig op door heel Nederland met zijn versjes en typemachine. Van zijn eerste bundels, Versjes van Lars en Heb lief, zijn al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. De nieuwe selectie van Lars’ allermooiste, liefste, grappigste, virtuooste versjes.

Glimlachen moet je wat Lars betreft elke dag doen, zoveel mogelijk, en om je daar een beetje bij te helpen heeft hij weer een heel boekje vol glimlach geschreven. 

Net als zijn eerste twee succesvolle bundels is ook 'Elke dag een zoen' een bonte verzameling geestige, lieve en verrassende versjes – een rijmend feestje dat je jezelf of een ander graag cadeau doet.


Een heel leuk compact boekje vol versjes en dit 128 pagina's vol, op elke pagina een vers. Ze zijn niet lang, soms zelfs kort, maar ze toveren één voor één een glimlach op je gezicht. Over het leven, de liefde, het samenzijn..... Op een eenvoudige, herkenbare manier weet Lars ze op papier te zetten en slaat hij de spijker op zijn kop, waarbij je beseft: 'Dat is het. Zo mooi verwoordt wat ik zelf denk en/of voel'.

Ik koos er eentje uit, eentje van de 128. Waarom dit versje?
Het sluit perfect aan bij mijn levensvisie:
'Pluk de dag' !!


Later belt net aan,
maar ik heb de deur niet opengedaan.
Later wacht buiten maar even,
ik ben hier binnen nog niet klaar met leven.

Karin - Team De Perfecte Buren

Ben je nieuwsgierig geworden naar 'Elke dag een zoen' van Lars? Dankzij Uitgeverij Meulenhoff mogen wij een exemplaar van dit schitterend boekje weggeven. Gaaf hé!

Laat in onze besloten groep weten waarom jij per se dit boekje wilt winnen. 
Doe dat in één woord, succes !

Deze winactie loopt tot 12 juli 20.00 uur.

Nog geen lid? Zo gefikst door HIER te klikken. 

Geen opmerkingen: