dinsdag 11 juli 2017

WIN Bloedwetten - Sophia Drenth
Voor de liefhebbers van 'historische fantasy met een duister randje' hebben we nu een hele gave winactie!!!
Niet één maar twéé boeken van 'Bloedwetten' van Sophia Drenth die we mogen weggeven, zomaar!! Lees snel verder.Waar gaat Bloedwetten over?

BOEK 1:

Bloedwetten 'Vonnis' is een roman over transformatie, vrije wil, innerlijke kracht en trouw blijven aan jezelf.

De van bloed afhankelijke Ath'vacii zijn een plaag in de vrijgevochten Neerlanden. Volksvertegenwoordiger Roan Storm heeft maar één doel: hun soort uitroeien. Hij verloor alles wat hij liefhad aan hun bloeddorst en is bereid om zijn leven te geven voor zijn Bloedwet. 
Door een van de monsters te laten executeren tekent hij voor zijn lotsbestemming. Maar de Ath'vacii geven hem niet de dood waarnaar hij verlangt: ze maken hem een van hen. 
Voortdurend in gevecht met de bloedlust die door zijn aderen raast probeert hij de zin van het leven terug te vinden. Lukt het hem om zijn geloofwaardigheid als mens en raadsheer te behouden of geeft hij toe aan het monster? 

Het eerste boek van Sophia Drenths Bloedwetten, Bloedwetten: Vonnis, werd genomineerd voor de Hebban Award 2015 en won de Bastaard Fantasy Award. Luitingh-Sijthoff publiceerde haar verhaal Gedichten van licht en schaduw in de bundel Halloween Horror Verhalen en bij Quasis Uitgevers verscheen Zwart hart, een afzonderlijk leesbare Bloedwetten-bronvertelling.BOEK 2:

Bloedwetten 'Verlossing' is een roman over liefde, loyaliteit en het omarmen van je duistere kant. 

Neerlanders hebben hun angst verloren voor de bloeddrinkende Ath'vacii. Burgers gebruiken nu zelf gretig het pulver dat wordt vervaardigd uit Ath'vacii-bloed en bewonderen de machtige stem van een monsterlijke operazanger die eeuwen geleden onsterfelijk werd gemaakt.
Roan Storm is recent door de Ath'vacii tot het eeuwige leven veroordeeld. Hij verliest zijn grote liefde Maïa aan een sterfelijke mens. Samen met zijn staaljagers staat hij machteloos als zijn Bloedwet wordt misbruikt door zijn aartsrivaal.
Wanneer bloedhongerige mensen Ath'vacii beginnen aan te vallen en Maïa's leven in gevaar komt, valt Storm dieper dan zijn resterende vrienden ooit hadden kunnen vrezen. 


Al dit lekkers is nu zomaar te winnen bij De Perfecte Buren en maar liefst 2x!!!  
Dankzij de vrijgevigheid van Sophia Drenth mogen wij twee lezers blij maken met deze dikke pillen. Wat is er nodig om kans te maken op deze waanzinnige, mysterieuze boeken?

-Je dient lid te zijn van onze besloten leesclub op Facebook, daar vinden ook alle aankondigingen en uitslagen plaats (en het is er keigezellig!😁)
-Ben je nog geen lid, klik dan snel HIER
-Deel deze winactie openbaar op je eigen tijdlijn.
-Deze winactie loopt tot en met a.s. zondag 16 juli, wij maken na het weekend de winnaars op de BLOG bekend.
-De verzendkosten zijn voor deze keer voor de winnaars. Verzending met Kiala is het meest voordelig en bedragen voor NL 3,95 en voor België 7,50. Wil je verzending via reguliere post dan is het voor NL 6,95 en voor België 9,31 (dit bedrag dien je vooraf aan De Perfecte Buren over te maken)
-Wil je meedoen en accepteer je de eenmalige verzendkosten meld je dan aan bij de oproep van deze winactie op de BESLOTEN groep, dan hebben we alles overzichtelijk en loot je mee.
-Het wordt zeer gewaardeerd dat je na het ontvangen van de boeken een berichtje plaatst op social media en na het lezen een lezersreactie plaatst op bv Bol, Bruna, Hebban en/of Goodreads.

Heel veel succes gewenst!!! 

Lees hier de recensies van Jeanine over deze boeken:

'Vonnis'
'Verlossing'

Wauw, wat een reacties weer. Heel veel leden hebben een kans gewaagd om deze twee boeken van Sophia Drenth te winnen. En deze keer zijn er twee gelukkigen. De winnaars van deze geweldige prijs zijn: Lej Buss en Susie Bosveld!
Van harte gefeliciteerd winnaars!!! Graag middels email jullie adresgegevens, emailadres en het Kialapunt van jullie voorkeur naar perfecteburen@gmail.com voor 24 juli a.s.! 

Namens Sophia en De Perfecte Buren iedereen bedankt voor jullie enthousiasme!! Daar doen we het voor. 


1 opmerking:

Mireille Muls zei

lijkt me griezelig spannend!