vrijdag 7 juli 2017

Win Win Win ! 'Moederwond' van Gwyneth LeermakersAltijd al eens een korte review willen schrijven van een boek? Dat kun je nu bij ons.

Gwyneth Leermakers stelt namelijk twee exemplaren (fysiek boek en ebook) ter beschikking van haar roman ‘Moederwond’ die in april verscheen bij AquaZZ.

Waar gaat het verhaal over:

"Voor het oog van de buitenwereld geniet Phaedra van haar perfecte leven. Succesvol en gelukkig, aan de buitenkant tenminste. Van binnen zoekt ze, al weet ze niet waar naar. Als de geboorte van haar dochter gecompliceerd verloopt, kan ze niets anders doen dan naar de schaduwkant van haar leven kijken. Hoe kan deze kant zo lang onbelicht zijn gebleven? Waarom is de wond die van generatie op generatie is doorgegeven nooit geheeld? Weet zij het familiegeheim te ontrafelen zodat ze kan ontsnappen aan het patroon?

Deze roman laat zien hoe misbruik van vrouwen generaties kan doorwerken.

Lijkt dit boek je wel wat en zie jij het zitten om binnen drie weken na ontvangst een review te schrijven van minstens 400 woorden?
Zet dan als de bliksem in onze BESLOTEN groep, onder de oproep daar, het woord ‘Moederwond’ en geef aan of je een fysiek boek of E-book prefereert.
Like ook even de pagina van Gwyneth door op deze link te klikken= https://www.facebook.com/gwynethleermakerspagina/

Je review verschijnt op ons blog, maar zelf deel je die op Hebban, Goodreads, Bol, openbaar op je eigen tijdlijn en ander (sociale) media.
Bij ontvangst van je gewonnen exemplaar post je een foto openbaar op je tijdlijn en op onze Facebook-groep met #Moederwond @gwynethleermakerspagina @aquazzuitgeverij @Boeken&Leesclub De Perfecte Buren 

Deze actie loopt tot vrijdag 14 juli 12.00u en de winnaars worden in onze besloten groep bekend gemaakt.

Lukt het je niet het boek binnen de afgesproken tijdspanne te lezen, laat dan de beurt aan een ander.
Er volgen nog een heleboel leuke winacties bij ons :-)


3 opmerkingen:

Mireille Declerck zei

Moederwond : papieren boek of e-book is eender. Fijn weekend.

Dorry Vogels zei

Lijkt me een prachtig boek die ik graag wil lezen. Ebook.

Merian zei

Moederwond: maakt me niet uit fysiek of ebook. Alsgezinstherapeut in opleiding zeeer geinteresseerd in dit boek!