maandag 7 augustus 2017

Winnen - Lezen - Recenseren 'De zaak Magritte' - Toni Coppers


Voor de snelle Jelle’s onder jullie :-)

Wij zoeken nog twee ‘meelezers’ voor onze leesclub. 
Wil jij meelezen met ‘De zaak Magritte’, de nieuwe misdaadroman van Vlaams auteur Toni Coppers?

Lees eerst onderaan deze post de voorwaarden - Ga daarna als de bliksem naar onze BESLOTEN groep - Zet daar (onder deze post) ‘Ceci n’est pas un suicide’ - woensdag 9 augustus 2017 om 20.05u maken we de winnaars bekend

GO GO GO !


Het verhaal:
November 2017. Het leven van Alex Berger, een Brusselse rechercheur, staat in de wacht sinds zijn vrouw Camille overleed bij de terroristische aanslagen in Parijs, bijna twee jaar geleden. Ze werd neergeschoten op het terras van Le Carillon, waar ze met vriendinnen aan het aperitieven was. Sinds die dag is Berger een emotioneel wrak. Een man zonder hoop die te veel drinkt en om weinig of niets geeft. Zijn dromen zijn gevuld met gruwelijke nachtmerries waarin zijn vrouw hem telkens smekend komt vragen waarom hij haar niet gered heeft.
Tegelijk wordt een bizar spoor van moorden getrokken door Brussel en Parijs. Telkens vinden de speurders bij het slachtoffer hetzelfde briefje: 'Ceci n'est pas un suicide'...

- Lid zijn van onze BESLOTEN groep op Facebook
- In ruil voor het boek schrijf je een recensie die minimaal uit 400 woorden bestaat, excl. achterflap
- Je doet actief mee in chat/leesclub en respecteert elkaars mening
- Plaats tijdens de duur van de leesclub minstens 1 foto op sociale media met #dezaakmagritte @WPG Uitgevers België #leesclub @Leesclub voor lettervreters de perfecte buren.
- Je recensie dient uiterlijk 3 weken na ontvangst van het boek in het bezit te zijn van perfecteburen@gmail.com
- Kun je hier niet aan voldoen of red je het niet qua tijd? Laat dan de beurt aan een ander en doe een volgende keer mee.
- Na verschijning van de leesclub op ons blog van de conclusie/slotsom plaats je je recensie openbaar op je eigen tijdlijn, Hebban, Goodreads, Bol en andere (sociale) media.


1 opmerking:

Ruud Gras zei

Het lijkt me leuk om mee te mogen doen!

Ruud Gras
ruudgras53@gmail.com
Lid