maandag 4 september 2017

'Uit de kast'

Het nieuwe boekseizoen staat op punt van uitbarsten, de vakantieperiode zit er voor de meesten weer op. Het ultieme moment om als fervent lezer eens te gaan shoppen voor nieuw leesvoer. Maar de meesten van ons 'boekengekken' hebben nog zo veel in de kast staan wat ongelezen om wat aandacht vraagt. De Perfecte Buren vond het tijd om eens te gaan snuffelen in de eigen voorraad en was verbaasd over de hoeveelheid aan boeken die we in huis hebben en nog niet gelezen is. En wij wedden dat we niet de enigen zijn! Dus gaan we daar iets mee doen! Lees snel verder.

Staat er in jouw boekenkast ook een boek al jaren te smeken om gelezen te worden, maar is het er nog steeds niet van gekomen? Misschien is dit dan wel iets voor jou. Lijkt het je leuk om jouw mening op een drukbezocht blog gepubliceerd te zien?Laat ons weten welk boek jij gaat lezen (uit jouw boekenkast) en wellicht dat jouw keuze bij ons het 'Uit de kast-boek' wordt!
Eind van de maand komt jouw (korte) recensie dan op ons Blog, onze Facebookpagina, Twitter en Instagram. Wellicht ook leuk met een foto die je aanlevert. Wat denk je? Doen!? Lees dan snel de voorwaarden.
- Stuur een mailtje naar perfecteburen@gmail.com met een korte introductie van jezelf en in het onderwerp 'Uit de kast'. 

- De titel en auteur van het boek dat je wilt gaan lezen.
- Hou er rekening mee dat je recensie uit minimum 400 woorden bestaat en dat we die tenlaatste de laatste donderdag van de maand in onze mailbox verwachten (publicatie op zaterdag)
- Deel pas je recensie na het verschijnen op het blog en gebruik de link
- plaats op sociale media #uitdekast #titel @Boeken & Leesclub De Perfecte Buren 

Wij kijken er enorm naar uit om jullie reacties te ontvangen! 

2 opmerkingen:

Diana zei

Wat leuk dat jullie ons idee, de WLFG Lees uit eigen kast Maand, navolgen. Geniet van het lezen uit eigen kast en misschien zien we jullie ook nog wel in ons WLFG Lees-uit-eigen-kast Café op Hebban.nl.

Marianne zei

Ik ga hier zeker over denken want mijn boekenkast is erg aan afslanken toe.