zaterdag 14 oktober 2017

WINACTIE 'Een nieuw begin' van Angelique Haak


30 augustus verscheen het thrillerdebuut van Angelique Haak bij De Crime Compagnie. Dit spannende verhaal met rechercheur Jennifer Brugman als leading lady scoort hoge ogen in boekenland. Omdat we hartstikke nieuwsgierig zijn naar de mening van onze leden mogen we iets heel gaafs gaan doen! De Crime Compagnie heeft maar liefst 5 exemplaren beschikbaar gesteld om te verloten onder de leesgekken en spanningzoekers op onze groep. Hoe gaaf is dat?! Je mag zelfs je voorkeur aangeven en kiezen of je een digitale versie wilt of een papieren. 

Wat moet je doen om kans te maken?


- Like de pagina van Uitgeverij De Crime Compagnie HIER
- Like onze Frontpage HIER
- Deel de winactie openbaar op je tijdlijn en meld dat aan ons bij de winactie op Facebook
- Plaats na het lezen een lezersreview op minimaal 3 sites zoals Bol, Bruna, Ako, Goodreads of Hebban.

That's it!! Makkie toch?

Ben je nog geen lid van onze gezellige leesgroep maar wil je wel meedingen met deze winactie (of een andere), dat kan uiteraard. Meld je gewoon aan via deze LINK. We zien je graag verschijnen!! 

Een voorproefje van 'Een nieuw begin', enjoy!  

Wanhopig probeert Jennifer het verleden achter zich te laten…
Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega's werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een moordenaar die een voorliefde heeft voor Griekse Mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Lukt het Jennifer geheim te houden wat haar overkomen is en echt opnieuw te beginnen, als het er steeds meer op gaat lijken dat de Mythologie-moordenaar het op haar gemunt heeft?
Angelique Haak won in 2013 een regionale schrijfwedstrijd ter gelegenheid van de week van het spannende boek. Daarna begon het te kriebelen en besloot ze om een eigen thriller te schrijven. Een nieuw begin is haar thrillerdebuut.

Geen opmerkingen: