maandag 27 november 2017

Een publieksprijs bij DPBVanaf 27 november is het mogelijk om op onze BESLOTEN Facebookgroep boeken te nomineren voor de recent in het leven geroepen Publieksprijs bij De Perfecte Buren. 

In diverse genres zullen wij onze lezers laten bepalen welk boek van 2017 zich met eer 'Het boek van 2017' mag noemen en deze eervolle vermelding in ontvangst mag nemen. Eeuwige roem bij De Perfecte Buren, welke auteur wil dat nou niet? 

Hoe gaan we het doen?
Op de BESLOTEN groep zijn polls geplaatst in de genres thriller, roman, young adult, debuut, feelgood, non-fictie en overig. Er zijn aparte polls voor Nederlandstalig en vertaald werk. Wel zo gemakkelijk te onderscheiden. Tot en met 31 december kunnen onze leden boeken nomineren zodat iedereen daar naar voorkeur op kan stemmen. Om 24.00 uur op de 31e sluit de eerste stemronde.

In de loop van de tweede week van januari publiceren wij de shortlist. In iedere categorie zal een top 5 online komen en wederom krijgen de lezers het woord én de stem. Het is de intentie dat eind januari de prijs uitgereikt gaat worden. Hoe en wat, daar wordt nog aan gewerkt. Verdere informatie volgt dus nog.

Heb jij ook een boek gelezen waarvan jij vindt dat deze het verdient om op de nominatielijst te komen staan? Meld je dan gerust aan!

Onder de stemmers worden eind januari leuke boekenprijzen verloot, dus je maakt ook nog eens kans op een leuke prijs!

Doe je mee??

Geen opmerkingen: