maandag 6 november 2017

WINACTIE van 'Waanidee' - Karin Hazendonk !
WINNEN!

Onlangs verscheen ‘Waanidee’ van Karin Hazendonk en wij mogen zomaar twee gesigneerde exemplaren - inclusief boekenlegger - weggeven. Je moet er wel iets voor doen, een ietsiepietsie maar.

Vertel ons in een mail naar perfecteburen@gmail.com wat haar debuut was en vergeet niet je gebruikersnaam op Facebook te vermelden! 

Zet in onze BESLOTEN groep, waar ook deze post verschijnt, op Facebook het woord ‘Waanidee’. Makkie toch!?

Let op: je maakt enkel kans op een gesigneerd exemplaar als je lid bent van onze besloten groep op Facebook.
Nog geen lid? Dat fiks je in een muisklik door op KLIK te klikken :-)

Deze actie loopt tot vrijdag 10 november 20.00u.
De winnaar wordt bekend gemaakt op de besloten groep.

Waar gaat 'Waanidee' over?

Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee. Opa noemt hem de uitverkorene die een belangrijke taak heeft te vervullen. 

Bronckhorst ontplooit zich tot een succesvol zakenman, maar de band met zijn grootvader blijft ook na diens dood bestaan. De gesprekken tussen beiden gaan door en ook geeft opa nog regelmatig advies, al speelt dit alles zich nu nog slechts in Victors hoofd af ...
Victor ontwikkelt een idee waarmee hij de door opa gegeven taak kan volbrengen. Hij verzamelt een kleine groep mensen om zich heen die hem met hun specifieke kennis van dienst kunnen en zullen zijn.

Twee jaar later wordt het land in de greep gehouden door een golf van onverklaarbare sterfgevallen. De chaos is compleet en het land verandert in een puinhoop met overal mensen die op de vlucht slaan. De geschiedenis lijkt zich te herhalen.

Nancy las mee met de blogtour van ‘Waanidee’.
Haar recensie kun je lezen door op de link te klikken:

Geen opmerkingen: