woensdag 14 februari 2018

WIN Actie !!! Stel een vraag en win 'Kapitein Coke' van Raymond K.


UNIEK bij De Perfecte Buren - Heb jij een vraag voor KAPITEIN COKE - RAYMOND K. en zou jij dit boek graag winnen?
Lees dan zeker verder!

Begin maart verschijnt de 3de druk van de spraakmakende bestseller KAPITEIN COKE van Raymond K. 
Om dat te vieren hebben jullie - dankzij Uitgeverij NAU - de mogelijkheid om heel de maand februari een vraag te stellen aan Raymond K., want

KAPITEIN COKE – RAYMOND K. GAAT VRAGEN - VAN LEZERS - BEANTWOORDEN VANUIT EEN BRAZILIAANSE GEVANGENIS!

Zoals jullie misschien uit de media weten, schreef Raymond K. zijn hele manuscript Kapitein Coke op een geheime mobiel in de gevangenis in Brazilië.
Er zijn sinds de lancering van dit boek eind oktober 2017 al vele duizenden exemplaren van verkocht.

Het bijzondere van dit 'vragenrondje' is dat Raymond zelf de vragen zal gaan beantwoorden vanuit de gevangenis en dit dmv geluidsfragmenten. 
Ongeveer half maart kun je die dan beluisteren op het blog van De Perfecte Buren, bij ons dus :-)

Hoe leuk zou het zijn om een antwoord te krijgen op jouw vraag!!
Weet dat dit vrij spectaculair is, want Raymond heeft - met uitzondering van het RTL4 Boulevard televisieprogramma nog niet eerder gesproken.

  • Heb jij een interessante, persoonlijke of spannende vraag aan Raymond stuur deze voor 28 februari 12.00u naar perfecteburen@gmail.com met in het onderwerp ‘ COKE’.
  • Vergeet zeker niet om je naam en je naam op Facebook te vermelden in je mail - Let wel: de vragen worden anoniem aan Raymond voorgelegd.
  • Zet onder deze post in onze BESLOTEN groep ‘Ik heb een vraag’ …… en maak kans op een van de drie exemplaren van Kapitein Coke die de uitgeverij beschikbaar stelt voor deze unieke actie.

En laat ons ook nog een leuk nieuwtje hebben :-)
In het najaar van 2018 verschijnt het deel II van Kapitein Coke.

Het verhaal

Wie de Narcos-serie over Pablo Escobar heeft gezien, zou de indruk kunnen krijgen dat cocaïnevervoer een fluitje van een cent is. Raymond K. neemt ons mee in de echte wereld van het transporteren van coke. Vanaf het begin uit gevangenis De Marwei in Leeuwarden naar Spanje waar hij het vertrouwen van een goed georganiseerde club wint. Maandenlange voorbereidingen volgen met duiklessen, inzicht in brandstofopslag voor boten op de Atlantische Oceaan, afgestemde satelliettelefoons en codetalen voor de droppings. De miljoenenaanschaf van zeewaardige supersnelle boten voor de overtocht van en naar Colombia. Zijn spannende ontmoetingen met overzeese drugskartels. De moeizame tocht door de gevaarlijke jungle onder het oog van paramilitairen naar de cokeplantages. De ontberingen van lange zeereizen en de angst om betrapt te worden tijdens cokedroppingen vanuit de lucht. En onderwijl houdt de politie Heemskerk hem in de gaten, later samen met de Spaanse, Portugese en Franse politie en de internationale criminele inlichtingendienst.
Een ultra spannend boek over cocaïnetransporten, geschreven vanuit een Braziliaanse gevangenis!


Geen opmerkingen: