donderdag 1 maart 2018

Winnen - lezen - recenseren 'P.I.D.' van Bronja HoffschlagLees jij met ons mee?

Vorig jaar juli verscheen ‘P.I.D.’ van Bronja Hoffschlag. Een ontroerende en volstrekt originele roman over verschillende vormen van eenzaamheid en de kracht van onwaarschijnlijke vriendschappen, waarin feiten naadloos worden verweven met fictie

Van Bronja mogen we drie lezers gelukkig maken.
Wil jij meelezen, lees dan eerst goed de voorwaarden!

Waar gaat het boek over?

1967. Nadat de achttienjarige Thomas Fremont een nieuwe foto van de Beatles ziet, raakt hij ervan overtuigd dat Paul McCartney om het leven is gekomen en vervangen door een bedrieger. Met ieder album dat verschijnt stapelen de aanwijzingen die hij ontdekt in de covers en liedteksten zich op, maar niemand hoort of ziet wat voor Thomas zo overduidelijk is. Hij besluit de waarheid aan het licht te brengen, een keuze met verstrekkende gevolgen.

1999. Beth denkt nog vaak terug aan de nacht, waarop haar enige zoon verdween. Thomas kwam nooit meer thuis. Dertig jaar heeft ze berust in het feit dat ze hem nooit meer zal zien, totdat ze in een kastje van haar man, Robert, een stapel documenten vindt en ontdekt wat Robert al die jaren angstvallig voor haar heeft verzwegen. Beth neemt een beslissing: ze moet en zal haar zoon terugzien. Hoe dan ook.

Voorwaarden voor deze leesclub:

- Lid zijn van onze BESLOTEN groep op Facebook
- In ruil voor het boek schrijf je een recensie die minimaal uit 300 woorden bestaat, excl. achterflap
- Je doet actief mee in leesclub en respecteert elkaars mening
- Plaats tijdens de duur van de leesclub minstens 1 foto op sociale media met #PID #leesclub @Agemo Uitgeverij @Bronja Hoffschlag @Leesclub voor lettervreters de perfecte buren.
- Je recensie dient uiterlijk 3 weken na ontvangst van het boek in het bezit te zijn van perfecteburen@gmail.com
- Pas na verschijning van de conclusie/slotsom plaats je je recensie openbaar op je eigen tijdlijn, Hebban, Goodreads, Bol en andere (sociale) media
Kun je hier niet aan voldoen of red je het niet qua tijd? Laat dan de beurt aan een ander en doe een volgende keer mee.
- Aanmelden kan tot donderdag 8 maart 20.00u door een mail te sturen naar perfecteburen@gmail.com met als onderwerp ‘P.I.D.’! Ook op de besloten groep vind je deze post terug. Geef ook daar even aan dat je mee wilt lezen door het woord ‘P.I.D.’ te posten :-)Geen opmerkingen: