woensdag 4 april 2018

WIN actie #BACKSTAGE van Renate Smoorenburg!#BACKSTAGE is een Young Adult / Chicklit thriller en wij zijn heel benieuwd naar jouw mening over dit boek.

Dus als jij dit boek wint krijgen wij graag een korte, (h)eerlijke review over wat jij van het verhaal vindt. Simpel toch?


De voorwaarden:

- Zet onder deze post op - onze BESLOTEN groep - waarom jij het boek wil winnen en dat je bereid bent om een korte, (h)eerlijke review te schrijven en dit binnen 4 weken na ontvangst
- De review post je op Bol, Hebban, Goodreads, eigen tijdlijn en uiteraard op onze groep, De Perfecte Buren
- Deze actie loopt tot woensdag 11 april 12.00u


Waar gaat het verhaal over:

#BACKSTAGE is een thriller over onder andere grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie.
''Vijf meiden in een reallifesoap op zoek naar roem, maar backstage komen er heel andere zaken aan het licht.''
Welk jong meisje droomt er nu niet van? Deel uit te maken van een bekende meidenpopgroep. Zo ook Chrystal, Pearl, Ruby, Jewel en Jade. Dit zijn hun artiestennamen, gekregen nadat zij hun contract bij JS Productions, onder leiding van womanizer, Jay Jones ondertekenden. Vanaf dan zijn zij dagelijkse door miljoenen kijkers online te zien en te volgen op tv in de reallifesoap Material Girls. Intriges, spanningen, liefde, geweld, jaloezie, vriendschap en seksuele intimidatie laten zien dat de weg naar de top zwaar is. Zo speelt bij het ene meisje een oude liefde steeds weer op, drinkt de ander haar angsten weg, heeft iemand haar verleden nog lang niet verwerkt en wordt Ruby geconfronteerd met een moorddadige stalker. Zijn de meiden wel opgewassen tegen al deze zaken? Is dit het begin van een succesvolle carrière of betekent dit het einde?Geen opmerkingen: