dinsdag 15 mei 2018

Rasters draait door…
Tijd voor mijn tweede blog hier bij de Perfecte Buren. De kinderen, waarvan ik dacht dat ze sliepen, stonden net opeens weer met een smoesje voor mijn neus. Hmpf.

Dit is misschien een dag van smoesjes, want ook ik heb mijn oefeningen voor vandaag nog niet gedaan en ik twijfel of dit nog gaat gebeuren. Maar dit slippertje daargelaten, ik ben goed bezig! De kilo's en de grammen vliegen eraf (al moet ik toegeven dat wanneer het getal op de weegschaal me niet bevalt, ik hem soms een stukje verschuif op de tegelvloer en dat er dan opeens toch een beter gewicht op komt staat. Wie houdt wie voor de gek?)

Vandaag is een goede dag. Niet alleen verscheen er een geweldige recensie over mijn boek 'Nooit meer Bang' online op Hebban https://www.hebban.nl/recensies/patrice-van-trigt-over-nooit-meer-bang maar ook het liedje is af wat hoort bij mijn boek Julia & Julia! Het is een prachtig pianospel geworden! Nee, ik kan het nog niet delen. Net zoals ik de cover nog niet mag delen. Ik popel wel. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de cover denken. (En van het boek natuurlijk, want ik bewandel wel wat andere paden hierin…..) Ik klink wel mysterieus hier , of niet??

Vandaag op het werk was ook bijzonder. Ik heb sinds kort een nieuwe baan, bij de sector veiligheid. Als manager integrale veiligheid ga ik me met 'Jeugd' bezighouden. Eens kijken of we overlast en criminaliteit van en door jeugd kunnen terugdringen. Een spannende baan en met een leuke collega vanuit de politie. Want wat blijkt? Hij schrijft ook boeken!!! Wat was dat een leuke kennismaking. Binnenkort mag ik mee in de politieauto en dan gaan we iets beleven. Al zei hij met een glimlach: ‘als het echt spannend gaat worden, dan hebben we je zo in de auto gezet met de deuren op slot.’

Ondertussen ben ik alweer vijf keer naar boven geweest om iedereen in zijn bed te delegeren. Ik mag dan nu wel met criminele jongeren aan de slag gaan, die boefjes van mij krijg ik vandaag niet in het gareel. Mijn enige winstpunt hieruit is dat ik niet zoals ik “vroeger” deed, naar een reep chocolade grijpen als bliksemafleider.

Gaby1 opmerking:

Anita de Boer zei

Hoi Gaby,
Leuk, zeg, jouw blogs. Ik heb de eerste van 16 april 2018 even teruggezocht, want die had ik nog gemist. Ik blijf graag je wederwaardigheden lezen.
Groetjes,
Anita