vrijdag 18 mei 2018

We hebben een nieuwtje !! Suzanna Esther blogt voor De Perfecte Buren
We hebben een nieuwtje !!

Kennen jullie de auteur van 'De stem'? Vanaf deze maand verschijnt er elke maand een column van haar hand. Een korte kennismaking:

Wie is zij?

Suzanna Esther alias Ana Soof, was al zeer jong in de ban van boeken, en toen zij op een dag heel veel boeken had gelezen, besloot ze het geleerde in de praktijk te brengen.

Schrijven over het leven met gebruik van mooie en/of duidelijke taal werd onderdeel van haar persoonlijke missie. Om dat goed te kunnen, moest ze eerst nog veel meemaken en leren. Ze leerde literatuurwetenschappen, en psychologie. Natuurlijk leerde ze nog heel veel andere zaken maar die zijn voor haar iets minder belangrijk.

Suzanna Esther is een échte verhalenverteller maar vindt het ook fijn als er in een verhaal of column een mooie boodschap voor de lezer is te vinden. Zo brengt zij soms ernstige zaken met een vleug humor of satire, want een dag niet gelachen is niet geleefd.

Inmiddels heeft zij twee boeken geschreven, ‘Wervelstof’ en ‘De Stem’, en zijn er veel columns op verschillende sites van haar hand gerold. Zij schrijft (en leest) vrolijk door en dan nu ook voor onze Boeken & Leesclub De Perfecte Buren.

In haar eerste column zal zij haar alias Ana Soof uitleggen….


Geen opmerkingen: