donderdag 14 juni 2018

Boek van de maand - Bookflash en WIN actie!!

Ze stapten over het in hoogte onregelmatig aangebrachte lint en bleven wachten op Kennemer die gehaast kwam aanlopen. Bromvliegen vlogen in grote getalen om hen heen.

‘Lijkenvreters,’ zei Kennemer als begroeting en hij keek bijna gretig in de richting van het slachtoffer. ‘Het lijk is nog redelijk vers. Die beestjes doen er zo’n anderhalf uur over om in de buitenlucht dood vlees te vinden. Gezien de hoeveelheid die hier rondzwermt, zou ik al kunnen zeggen dat het lichaam er pas een paar uur ligt. Er is nog voldoende voedsel voor ze.’

Loes keek op haar horloge. Het was inmiddels bij zevenen geworden.
‘Dit is nogal walgelijk,’ zei Rob nadat hij de eerste blik op het slachtoffer had geworpen. Hij draaide zich om en zonder dat hij erbij nadacht drukte hij met zijn rechterhand een tel tegen zijn kruis.

Loes zag het, keek langs hem heen en ze begreep onmiddellijk waarom. Rob had gelijk. Het was walgelijk zoals de jongen was toegetakeld. Ze probeerde haar gevoel uit te schakelen, maar de verwondingen die op het naakte lichaam zichtbaar waren, veroorzaakten zelfs bij haar een lichte vlaag van misselijkheid en ze was blij dat er geen tijd voor een ontbijt was geweest.

‘Hij is hier vermoord,’ zei Kennemer, schijnbaar onaangedaan. Hij wees naar de top van de kunstmatige heuvel. Er zijn sleepsporen, maar ik weet zeker dat hij toen nog leefde. Voor mij is het wel duidelijk. Zelfmoord en een ongeluk kunnen we uitsluiten. Bel de hulpofficier van justitie maar. Dit is een geval voor het NFI.’ ‘Dan kunnen wij terug naar het bureau. Ik wil zo snel mogelijk met de getuige spreken,’ zei Loes.Dankzij LetterRijn mogen wij twee exemplaren van 'De dood heeft blauwe ogen' weggeven. Leuk of leuk?

Hoe kun je een exemplaar winnen?
Heel simpel: beantwoord de volgende vraag: 

Wat betekent de afkorting NFI?

Let op:

- Mail het antwoord voor 24 juni middernacht naar perfecteburen@gmail.com.
- Vermeld in je mail - buiten je eigenlijke naam - je gebruikersnaam op Facebook
- Zet in het onderwerp 'Blauwe ogen'
- Bij ontvangst van je gewonnen boek post je een foto openbaar op je tijdlijn en op onze Facebook-groep met @KarinHazendonk @LetterRijn @Boeken&Leesclub De Perfecte Buren 
- Zorg dat je lid bent van onze besloten groep, want enkel dan ding je mee
- Nog geen lid? Gefikst in een KLIK 


Geen opmerkingen: