woensdag 1 augustus 2018

WIN actie Penitenza van Karin Kallenberg & Dimitri van Hove

We hebben ook deze vakantiemaand iets leuks in petto voor jullie!

Karin Kallenberg & Dimitri van Hove schreven samen Penitenza en wij mogen van dit boek zomaar drie exemplaren weggeven. 
Je moet er wel een ietsiepietsie, maar echt een ietsiepietsie voor doen :-)
Ga naar onze BESLOTEN groep op Facebook en geef daar - in een reactie onder deze post - aan waarom jij dit boek wil winnen EN welke boodschap Karin/Dimitri vooraan in jouw boek mogen zetten.
De drie leukste, origineelste en/of gekste reacties mogen begin september een persoonlijk gesigneerd exemplaar van Penitenza in hun brievenbus verwachten. Vlug meedoen dus!

- Reageer voor 31 augustus middernacht in onze BESLOTEN groep
- Let op: enkel daar ding je mee
- Nog geen lid bij ons? Das gefikst in een KLIK 

Het verhaal:

Penitenza is een beroemd schilderij, het pronkstuk van de basiliek in Florella. Als Johan Jagers gevraagd wordt samen met een internationaal team deze kerk te restaureren, vertrekken hij en zijn vrouw Merel voor een jaar naar de Italiaanse kunststad.
Hun verblijf verloopt al snel totaal anders dan ze zich hadden voorgesteld. Daniël, bij wie Merel en Johan woonruimte huren, blijkt een vrouwenversierder en een maffiamaatje, en als en als er op een dag een gruwelijk misdrijf plaatsvindt, komen Merel en Johan in een ware nachtmerrie terecht. 
Welk aandeel heeft Daniël hierin? Waarom weigert Johan door te gaan met de restauratie van het schilderij? Zal Merel Daniël kunnen blijven weerstaan?

Penitenza
is een spannende misdaadroman over idealen, onrecht en opoffering en verscheen bij Ellessy

Leuk weetje: Wisten jullie dat Karin uit Amsterdam komt en woont in Rome. Ze getrouwd is en twee kinderen heeft en dat Dimitri woont en werkt in Brugge. 
Samen schreven ze eerder de psychologische thriller B.B. waarvan je de recensie kunt lezen via onderstaande link: 
Geen opmerkingen: