donderdag 4 oktober 2018

Kinderboekenweek WINACTIE 1


VRIENDSCHAP IS ALLES

Alleen die cover al !!! Stoer, grappig, aantrekkelijk en vooral heel veel. Precies zoals de belevingswereld vanaf 9 jaar eruit ziet. En dan nu in dit gave boek dat jij kan winnen en ervoor zorgt dat er zich snel een nieuwe ´vriendschapsprofessor´ aankondigt.
Lees snel verder en win Vriendschap is alles !

Vrienden en vriendinnen: de meeste kinderen hebben ze wel. We zouden
niet zonder ze kunnen en willen, maar toch is vriendschap voor veel mensen iets vanzelfsprekends waar ze nooit over nadenken.
Waarom hebben we eigenlijk vrienden? Wat voor soorten vrienden bestaan er allemaal, zijn er verschillen tussen jongens- en meisjesvrienden? En wat als je ze niet hebt?

Wat voor soort vriend ben jij?

Filosoof en schrijver Stine Jensen is een echte ‘vriendschapsprofessor’, en door het lezen van Vriendschap is alles kan elk kind dat ook worden. Het boek staat vol vragen, weetjes en zelfs een vriendschapsquiz om te ontdekken wat voor soort vriend jij eigenlijk bent.
Zoals we van de boeken van Stine gewend zijn, geeft het boek zowel kinderen als volwassenen stof tot nadenken, filosoferen of een gesprek.
ILLUSTRATOR Karst-Janneke Rogaar |  LEEFTIJD 9

https://www.kluitman.nl/boeken/vriendschap-is-alles/ 

Wil jij kans maken op dit geweldig leuke boek van Stine Jensen?
Waag dan een kans en doe mee! 
Wat moet je er voor doen? Bijna niets!
Wordt lid van onze besloten Facebookgroep HIER en geef bij de winactie daar aan dat je graag meedoet.
LIKE de Facebookpagina van Uitgeverij Kluitman HIER en dat is het! 

Makkelijker kunnen we het niet maken dus we zien je graag voor deze, of een van de andere gave winacties in deze Kinderboekenweek!

Geen opmerkingen: