zaterdag 6 oktober 2018

Kinderboekenweek WINACTIE 2


De titel van dit boek maakt je al helemaal gelukkig: Zooo Happy!!! Heerlijk! Een superleuk boek met ondertitel 'maffe vriendinnen voor het leven' móet wel goed vallen bij de meiden, wat jullie? En dit boek kun je winnen dankzij Uitgeverij Kluitman en De Perfecte Buren! Hoe? Lees snel verder want we hebben er twee te verloten!!!

ZOOO HAPPY! MIJN MAFFE LEVEN BIJ EL PARADISO

Een vrolijk dubbeldik boek over vriendschap en veel meer Zooo happy!
Niet een, maar twee heerlijke verhalen over BFF’s Lux en Luna. BFF’s Lux en Luna hebben een heel bijzonder leven, want ze wonen bij het artiestengezelschap El Paradiso. Het leven bij het circus is echt ‘superfantastico’, vinden ze. Luna vindt het fantastisch als haar nichtje in het woonwagenkamp komt logeren, maar volgens Lux is Zita een irritante betweter. Of is ze gewoon jaloers? Omdat Luna alleen nog maar oog heeft voor die beste-vriendin-afpakster stort Lux zich nog meer op haar acrobatentraining met Tim, op wie ze stiekem megaverliefd is. Wanneer het erop lijkt dat Zita Tim ook leuk vindt, ontploft Lux en krijgt ze ruzie met Luna. Raakt ze haar bestie kwijt? En voor wie kiest Tim?
Maffe vriendinnen voor het leven is weer een vrolijk en spannend verhaal over een bijzondere vriendschap en staat vol met vrolijke illustraties van Kristel Steenbergen.
ILLUSTRATOR Kristel Steenbergen | LEEFTIJD 8

Wil jij kans maken op dit geweldig leuke boek van Fiona Rempt?
Waag dan een kans en doe mee! 
Wat moet je er voor doen? Bijna niets!
Wordt lid van onze besloten Facebookgroep HIER en geef bij de winactie daar aan dat je graag meedoet.
LIKE de Facebookpagina van Uitgeverij Kluitman HIER en dat is het! 

Makkelijker kunnen we het niet maken dus we zien je graag voor deze, of een van de andere gave winacties in deze Kinderboekenweek!Geen opmerkingen: