donderdag 18 oktober 2018

WIN actie !! Spannende tweeluik 'Ademnood' & 'Comeback' van Belinda Aebi !!

Win nu dit spannende tweeluik van Belinda Aebi.

Ademnood
Comeback

in één pakket !!

Ademnood: Wanneer profiler Kaya De Regge na een stevige FBI-opleiding uit Amerika terugkeert, wordt ze al gauw op twee onopgeloste moordzaken gezet om een daderprofiel te schetsen. Beide dossiers zitten muurvast, ook al is er duidelijk een onderling verband: een onbekende getuige op de plaatsen delict en een verblijf in het zee sanatorium dertig jaar terug.
Wanneer nog een derde slachtoffer in bizarre omstandigheden komt te overlijden, stapelen de vragen zich steeds verder op en groeit ook het wantrouwen. Kan Kaya het motief achter de moorden ophelderen en zo de dader aanduiden?

Comeback: Profiler Kaya De Regge is samen met de Gentse recherche op zoek naar de dader van een dubbele moord. Wat speelde er zich af in het sanatorium waar hij en zijn slachtoffers als kind verbleven? En hoe zit het met de dood van Jack, de Colombiaanse barista waar Kaya gevoelens voor had? Leidde Jack een dubbelleven en was zijn koffiebar een dekmantel voor drugshandel? Wanneer er nieuwe feiten aan het licht komen, kan Kaya niet anders dan op onderzoek uitgaan...

Wil jij weten hóe spannend dit tweeluik is? 
Wil jij kans maken om Ademnood en Comeback van Belinda Aebi te winnen? Uitgeverij Lannoo stelt zowaar dit mooie pakket beschikbaar.

Lees snel verder hoe jij kunt winnen !

Belinda Aebi heeft al heel wat titels op haar palmares staan. Maar met welk boek maakte zij haar debuut? Weet je het nog? 

Mail het antwoord op de bovenstaande vraag naar perfecteburen@gmail.com onder vermelding van 'Tweeluik'. Doe dat voor 26 oktober middernacht en wie weet win jij wel !

Extra kans - Loop dan de volgende stappen door.

- je dingt enkel mee als je lid bent van onze besloten groep
- meld je HIER aan als lid van onze besloten Facebookgroep
- like de pagina van Lannoo
- like onze Frontpage HIER
Geen opmerkingen: