vrijdag 9 november 2018

WIN actie !!! Win nu 'In de naam van de Vader' van Linda Jansma
Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema, bijna allemaal gebaseerd op waargebeurde verhalen. 

Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Ook haar gedegen research draagt bij aan de authenticiteit van haar verhalen en zorgt ervoor dat ze als levensecht worden ervaren.

Heb jij het interview dat Roelant met Linda had al gelezen? Nee?
Klik dan vlug HIER , LEES en WIN !

Waarom nam Linda een rijke familie uit het Gooi als setting voor In naam van de Vader?

Stuur een mail met je antwoord naar perfecteburen@gmail.com met in het onderwerp 'Vader'.

Lees dit ook even door:

- Mail je antwoord voor vrijdag 16 november middernacht
- Vermeld in je mail - buiten je eigenlijke naam - je gebruikersnaam op Facebook en je adresgegevens
- Om mee te dingen naar onze winacties dien je lid te zijn van onze besloten groep op Facebook. Dus ben je dat nog niet (hoe kan dat nou??) meld je dan snel aan via DEZE LINK. Op deze groep kun je ook de oproep van deze winactie vinden én nog veel meer! We zien je daar graag verschijnen, gezellig!


Waar gaat In naam van de Vader over?
  
Een jaar nadat Francis van Foreest het prestigieuze Larense advocatenkantoor van zijn vader heeft overgenomen, begaat hij een grote fout die hij voor iedereen verborgen weet te houden. Vanaf dat moment leeft hij met de voortdurende angst dat zijn misstap ontdekt zal worden. 

Maar hij is niet de enige in de familie Foreest die iets verzwijgt. Zijn vrouw Renée zet het behoud van haar gezin op het spel als ze verliefd wordt op haar zwager. En terwijl ze heen en weer geslingerd wordt tussen gevoel en verstand, raakt zoon Ties betrokken bij een grote drugsdeal. Hij dreigt steeds verder af te zakken in de onderwereld, totdat hij Judith ontmoet, een dure prostituee die in een exclusieve seksclub werkt. 

Stevent de familie van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven?


Onze dank gaat uit naar De Crime Compagnie voor het mogelijk maken van deze winactie!!
Geen opmerkingen: