woensdag 6 februari 2019

DPB is jarig en Greet Ilegems trakteert!Speciaal voor onze 5de verjaardag mogen 5 leden naar een wel heel bijzondere dag en krijgen een kado! Greet Ilegems stelt het volgende beschikbaar:

5 gratis tickets voor de publieksdag bij Living Tomorrow in Vilvoorde (Huis van de Toekomst), op zondag 21 april 2019. (Link naar hun agenda: https://www.livingtomorrow.com/.../publieksdag-21-april-2019

Daarnaast krijgen deze 5 mensen, tijdens hun bezoek op de publieksdag, ook van Greet een gratis en gesigneerd boek en dat is haar laatste nieuwe: Hybrid, De kleuren van het licht. Hoe gaaf is dit zeg!?

Kun je deze dag niet? Laat dan de kans voor een ander, het is natuurlijk wél de bedoeling dat de kaartjes worden gebruikt.

Kans maken? Heel gemakkelijk. Like en reageer op de vlog van Greet op onze BESLOTEN groep en je maakt daarna automatisch kans. Kun je deze dag niet? Laat dan de kans voor een ander, het is natuurlijk wél de bedoeling dat de kaartjes worden gebruikt.


Je hoeft niet eens zo veel te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs. Ook hier hoef je maar drie keer te klikken, dus... KLIK, KLIK, KLIK.

Like onze frontpage HIER
Volg Greet HIER op facebook.
Als je nog geen lid bent van onze besloten Facebookgroep dan klik je HIER, zo maak je ook nog eens kans op alle andere gave winacties én ben je meteen lid van onze supergezellige boekengroep.


Kans wagen? Meld je deelname in het topic van deze winactie op de besloten groep.

Deze winactie loopt van 6 t/m 12 februari, de winnaars maken we daarna bekend op onze Facebookgroep. LET WEL, enkel degene die aanwezig zijn op de publieksdag krijgen een boek mee!!

Doe ook gerust mee met een van de vele andere winacties!! Veel plezier!

Geen opmerkingen: