woensdag 6 februari 2019

DPB is jarig en Suzanna Esther trakteert!Ook onze columniste a.ka. Ana Soof en auteur Suzanna Esther kun je winnen, althans haar boek 'De Stem'. Wil je kans maken op deze bijzondere roman dan zou je dat vooral moeten doen, wellicht maken we jou dan wel blij en kun je lekker aan het lezen!

Waar gaat 'De Stem' over?

Maarten Brugman is een wat sullige, ingedutte en gescheiden man die op een bepaald ogenblik een stem gaat horen die hem de weg wijst richting een minder saai bestaan. Hij wil in eerste instantie niets weten van De Stem, maar wanneer hij merkt dat De Stem hem adviezen geeft waar hij daadwerkelijk iets aan heeft, accepteert hij De Stem en geeft haar zelfs een naam: Amelie.

Amelie geeft hem op geestige wijze onder meer advies over hoe hij zijn aantrekkelijke leidinggevende Lisa mogelijk zou kunnen veroveren. Lisa krijgt van haar baas een voorstel voor een nieuw project; een project dat in de relationele sfeer grote veranderingen met zich meebrengt.

'De Stem' is een estafette van met elkaar verweven personages die het stokje van het verhaal vloeiend overnemen...


Je hoeft niet eens zo veel te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs. Ook hier hoef je maar drie keer te klikken, dus... KLIK, KLIK, KLIK.

Like onze frontpage HIER
Like de auteurspagina van Suzanna Esther HIER
Als je nog geen lid bent van onze besloten Facebookgroep dan klik je HIER, zo maak je ook nog eens kans op alle andere gave winacties én ben je meteen lid van onze supergezellige boekengroep.

Kans wagen? Meld je deelname in het topic van deze winactie op de besloten groep.

Deze winactie loopt van 6 t/m 12 februari, de winnaar maken we daarna bekend op onze Facebookgroep. 


Doe ook gerust mee met een van de vele andere winacties!! Veel plezier!

Geen opmerkingen: