vrijdag 17 mei 2019

WIN nu 'Het omgekeerde van altijd' - Justin A. Reynolds
Op 14 mei verscheen bij HarperCollins Het omgekeerde van altijd van Justin A. Reynolds. 
Dit debuut is een ongewoon liefdesverhaal, hartverscheurend en hilarisch tegelijk. En dankzij HarperCollins Holland mogen wij zomaar 2 exemplaren weggeven.
Om mee te dingen dien je lid te zijn van onze besloten groep op Facebook. Dus ben je dat nog niet (hoe kan dat nou??) meld je dan snel aan via deze LINK. Op deze groep kun je ook de oproep van deze winactie vinden. Zet daaronder  – dus niet hier maar in de besloten facebookgroep – waarom jij het boek wil winnen en wie weet!?

Extra kansje ----> Like ook nog even de facebookpagina van HarperCollins Holland

Het verhaal:
Bij Jack King lukt alles altijd bíjna. 

Bijna vroeg hij dat leuke meisje mee uit (maar zijn beste vriend was hem voor)

Bijna was hij de beste van de klas, 

Bijna kwam hij in het footballteam…


Als hij op een feestje de mooie, grappige Kate ontmoet, denkt hij dat de vloek van "bijna' eindelijk is verbroken.
Maar helaas... Kate gaat dood aan een ernstige ziekte.

Dit zou het einde moeten zijn van hun verhaal, maar dat is het niet! Op het moment van Kates overlijden krijgt Jack een tweede kans. Zijn leven wordt gereset, en het volgende moment is hij zes maanden terug in de tijd en weer op het feest, waar Kate er gezond en stralend bij zit. Is hij gek aan het worden of is hij echt aan het reizen door de tijd? Jack is bereid overal in te geloven als hij Kate maar kan redden. Al snel zal echter blijken dat zijn keuzes niet zonder gevolgen zijn.

Jeannie mocht het boek al lezen voor de blogtour. Haar recensie verscheen vorige week op ons blog. Nog niet gelezen? Ga vlug kijken, klik HIER.

Wie is Justin A. Reynolds? 
Justin A. Reynolds was een ongediertebestrijder, bewakingsagent, conciërge van een staalfabriek, NASA stagiair, verkoper van geavanceerde waterkranen, tapijt-vloer legger. Hij was ook recent een gediplomeerd verpleger voordat hij zijn stethoscoop inruilde voor een potlood, maar hij houdt ervan om te denken dat beide instrumenten hart verrijkend zijn. Hij woont in Noordoost Ohio, de regio van sneeuw, Lake Erie en de Cavaliers. Het omgekeerde van altijd is zijn debuutboek.

Een leuke trailer van dit boek vind je door op de link te klikken: 


Geen opmerkingen: