woensdag 4 september 2019

LEES JIJ MEE? Inschrijven voor de LEESCLUB 'Kamer 305' - Yvonne Franssen
Heb jij zin (en tijd) om samen met ons Kamer 305 van Yvonne Franssen te lezen?

In samenwerking met Futuro Uitgevers hebben wij 3 fysieke exemplaren beschikbaar voor een leesclub.

Annelien Kruithof is de coördinator. Zij leest mee en zal deze leesclub in goede banen leiden.

Uiteraard is je deelname vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Lees de voorwaarden hieronder en als je daaraan kan voldoen stuur dan een mail naar perfecteburen@gmail.com voor woensdag 11 september middernacht met in het onderwerp ‘Kamer 305’. Vergeet je adres niet te vermelden en je motivatie waarom je wilt meelezen met deze leesclub.

Voorwaarden voor deze leesclub:

Je bent lid van onze BESLOTEN Facebookgroep! Nog niet? Klik dan HIER. Geselecteerd voor de leesclub? Dit maken we bekend op de besloten Facebookgroep.

Je doet actief mee in de leesclub. Hiervoor wordt een speciale Facebookgroep aangemaakt.

In ruil voor het boek schrijf je een recensie die minimaal uit 250 woorden bestaat, excl. achterflap.

De leesclub start rond 18 september en je recensie dient uiterlijk 3 weken na ontvangst van het boek in het bezit te zijn van De Perfecte Buren.

"Pas na tweeën 's middags werd ik weer wakker. Mijn hele wezen schreeuwde om Martijn, maar hij had niets meer van zich laten horen en wat zou ik moeten zeggen? Toch graai ik nu met wild kloppend hart naar mijn telefoon. Het appje is echter van Corine.
Hoe lang moet ik mijn nieuwsgierigheid nog bedwingen? Serieus Kim, ik maak me zorgen. Wat is er aan de hand?
Wat is er aan de hand? Absoluut een goeie vraag. Dat zou ik ook wel willen weten. Wat er aan de hand is, is dat ik denk dat mijn minnaar zijn vrouw heeft vermoord, mijn echtgenoot heeft geprobeerd mijn moeder te vermoorden en ik bang ben dat een van mijn cliënten onderweg is om mij te vermoorden. Meer niet. Niets om je zorgen over te maken."

In de literaire thriller 'Kamer 305' raken de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld tijdens hun huiveringwekkende zoektocht naar het motief van en de samenhang tussen enkele mysterieuze moorden.
Bekijk hier de TRAILER van Kamer 305.

Geen opmerkingen: