woensdag 2 oktober 2019

Boek van de Maand 'Ik zie je' van Michael Berg
Ik zie je van Michael Berg verschijnt vandaag en staat de hele maand in de kijker als Boek van de Maand. En elke week maak jij – dankzij The House of Books - kans op het boek. Vandaag geven we voor deze zomaar een exemplaar weg. Het enige wat je daarvoor moet doen is reageren onder deze topic op onze BESLOTEN groep. Enkel dan ding je mee! Lees snel verder en vergeet de voorwaarden voor de winactie niet!!!

Michael Berg heeft al een hele stapel titels op zijn naam staan. Denk aan zijn laatste, prachtige thriller 'Broertje', het spannende 'Meisje op de weg' maar ook 'Heller', 'Nacht in Parijs', 'Hotel du Lac', 'Blind vertrouwen', 'Een echte vrouw' en 'Twee zomers'. Het kan gerust gezegd worden dat wij bij DPB liefhebbers zijn van zijn boeken. 

Deze maand staat geheel in het teken van Ik zie je en Michael zelf. Je kunt zoals met ieder Boek van de Maand elke donderdag iets leuks verwachten: een exclusief leesfragment, een interview door onze Roelant en meer. Deze keer zelfs iedere donderdag een winactie!! Pak je kans!

Wie is Michael?

Michael Berg is het pseudoniem van Michel van Bergen Henegouwen. Geboren in Heerlen, studeerde Nederlands in Amsterdam en was leerling/repetitor aan de Kleinkunstacademie. Na korte tijd gewerkt te hebben als zanger/muzikant werkte hij van 1982 tot 2004 voor de omroep (RVU: interviewer, presentator, documentairemaker, NOS: zendercoördinator Radio 5 en L1: programmaleider radio.) Hij schreef liedjes voor radio, tv, theater en talloze artiesten, componeerde een kindermusical, schreef tekst en muziek voor een internationale kindertelevisieserie en was als componist/producer betrokken bij diverse cd’s. Verder schreef hij radioteksten, columns,een radiosoap en hoorspelen voor de AVRO. 

In 2004 verhuisde hij naar Frankrijk om te gaan schrijven. Bij The House of Books verschenen Twee zomers (2008), Blind vertrouwen (2009), Een echte vrouw (2010), Hotel du Lac (2011), Nacht in Parijs (2012), Heller (2014), Het meisje op de weg (2015) en Broertje (2017) Michael Berg publiceerde in het Amerikaanse blad Ellery Queen Mystery Magazine, schreef mee aan de verhalenbundel Over de Grens die in Duitsland verscheen onder de titel Schmugglerpfade en aan de bundel Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer. Tevens schreef hij het openingsverhaal voor de bundel Noir Amsterdam die in 2018 in Nederland verscheen en in 2019 in de VS zal verschijnen. Sinds 2017 woont Michael Berg weer in Nederland. Nu verschijnt zijn 9e titel en dat is 'Ik zie je'. Deze thriller is bij ons in oktober Boek van de Maand. 
(bron: michaelberg.nl)

Waar gaat Ik zie je over?

Internationale bestsellerauteur Carol Brodie heeft al vijf jaar geen boek geschreven. In de hoop inspiratie te vinden ontvlucht ze haar huis in Londen en vliegt ze naar Zuid-Frankrijk waar ze een gite huurt. In plaats van te schrijven raakt Carol geïntrigeerd door haar overbuurvrouw die naakt baantjes trekt in haar zwembad. Met een telescoop begint Carol de vrouw te bespieden. Op een avond heeft de vrouw bezoek van een man en ziet Carol hoe de twee ruzie krijgen en dat de vrouw de man neerslaat. Dood? In plaats van de politie te bellen, besluit Carol zelf uit te zoeken wat er gebeurd is.

- om kans te maken moet je uiteraard lid zijn van onze BESLOTEN groep op Facebook
- nog geen lid bij ons? Dat is gefikst in een KLIK
- reageer vóór 10 oktober 24.00 uur
- de winnaar maken we bekend op de besloten Facebook-groep

4 opmerkingen:

Unknown zei

Leuke actie! Ik doe dolgraag mee om dit mooi boek te winnen!

Unknown zei

Super leuk maak graag kans

Roodkapje zei

Ik loot graag mee voor Ik zie je

Ineke van der Kooij. zei

Ik zie hem graag verschijnen op de deurmat...