donderdag 10 augustus 2017

Win ‘Lichte jaren’ van Elizabeth Jane Howerd
Kei leuke win actie dankzij Uitgeverij Atlas Contact.

Hebben jullie Nancy haar recensie al gelezen? Ja toch!

En wil jij kans maken op deze lekkere dikke pil, dat kan!

Als jij weet in welk landhuis De Cazalets hun zomer doorbrengen en dit mailt naar perfecteburen@gmail.com ligt deze roman misschien binnenkort bij jou in de brievenbus.
Hoe gaaf is dat zeg! Verder vragen we om, na het lezen van heb boek, een korte review te plaatsen op Hebban, Goodreads, Bol en openbaar op je eigen tijdlijn.Zet in onze besloten groep (onder deze post) ‘De Cazalets - ik doe mee’
Good Luck!


Korte inhoud:

De nadagen van het victoriaanse Engeland en de eerste onzekere jaren na het einde van de oorlog vormen de achtergrond van de vierdelige 'Cazalet-kronieken' van Elizabeth Jane Howard, die de periode 1937-1947omspannen. Deel 1, 'Lichte jaren', begint eind jaren dertig, in de laatste gouden jaren voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In de zomermaanden komen drie generaties van de familie Cazalet bij elkaar op hun familielandgoed vlak buiten Londen. Ze vullen hun dagen met kinderspelletjes in het bos, picknicken op het strand, gin-tonics in de tuin, feestmalen in de eetkamer. Het is een zonovergoten, onbekommerde tijd - maar onder de idyllische oppervlakte broeien er affaires en gefnuikte ambities; en de oorlog werpt zijn schaduw vooruit. ‘ lichte Jaren’: voor de liefhebbers van 'Downton Abbey'.  

Deze winactie loopt tot zondag 13 augustus 20.00 uur.


Nog geen lid? Zo gefikst door HIER te klikken. 


2 opmerkingen:

Mieke Schepens zei

Leuke actie! Gedeeld op mijn boekenpagina.

BiPa LeesClub zei

Dank u Mieke !!