vrijdag 20 oktober 2017

WAANZINNIGE WINACTIE Will Trent van Karin Slaughter


Nog maar 4 nachtjes slapen!!!! En dan komt er wel iets heel moois boekenland ingestormd. De bloedstollende thrillers van Queen of Crime Karin Slaughter zijn ongekend populair en ook haar hoofdpersonages inmiddels wereldberoemd. De karakteristieke Will Trent, die nadat hij bij Sarah Linton in de Grant County serie was verschenen, bleek dusdanig interessant en geliefd dat een eigen serie geen wonder was. De vier boeken, 'Triptiek', 'Versplinterd', 'Genesis' en 'Verbroken' hebben nu een nieuw jasje gekregen en dat mag gevierd worden!

Uitgeverij HarperCollins en De Perfecte Buren hebben samen nu een supervette winactie voor DPB-leden georganiseerd! Ter gelegenheid van 'Will's nieuwe jas' mogen wij een pakket van alle vier de delen onder onze leden verloten, zomaar!!! Hoe geweldig is dit zeg!

Wij van DPB hebben deze serie verslonden en kunnen niet wachten op een nieuw verhaal met deze sympathieke doch aparte verschijning. Binnenkort zijn alle vier de recensies hier op de blog te lezen. Annelien is al lekker aan het lezen.

Nu kun jij deze VIER boeken winnen! Echt waar! Hoe?


Recent zijn de filmrechten van de Will Trent verkocht dus we gaan hem ook op het scherm zien.
De vraag is 'Wie heeft de filmrechten gekocht voor deze serie?'

Weet je het antwoord? Mail dat naar perfecteburen@gmail.com voor de 26e a.s. 24.00 uur. Vergeet je gebruikersnaam op Facebook niet te vermelden.
Let wel dat alleen leden kunnen meedoen aan onze winacties. Ben je nog geen lid? Dat is zo gepiept door HIER te klikken. Ook daar staat deze winactie vermeld.

Zin in alvast een voorproefje?? HarperCollins heeft een gratis leesfragment via onderstaande link beschikbaar gesteld. Lees dus snel verder en doe vooral mee! Succes!!

Wanneer er in een van de beruchtste wijken van Atlanta een gruwelijke moord wordt gepleegd, gaat speciaal agent Will Trent van het Georgia Bureau op onderzoek uit. Hij krijgt hulp van rechercheur Michael Ormwood, een arrogante en drifte veteraan, en diens oude geliefde Angie Polaski. 
De schokkende misdaad blijkt er één uit een reeks. Op dezelfde dag dat er in Michaels achtertuin een nieuw lijk word gevonden, duikt er een ex-gedetineerde op die na twintig jaar gevangenschap wegens moord en verkrachting op vrije voeten is gekomen. Plotseling lijkt de sleutel tot de mysterieuze zaak dichterbij dan gedacht…

Benieuwd? Begin hier dan alvast GRATIS met lezen in de angstaanjagende thriller Triptiek.

1 opmerking:

Mireille Muls zei

prachtig pakket, meegedaan, nu duimen