woensdag 13 december 2017

Kerstactie 2017 komt er aan!!! We gaan aftellen........
Het is december en we zullen het weten ook. Buiten is het guur, de wind gemeen koud. Het is al vroeg donker, kaarsjes aan, gordijnen dicht en dus is de gezelligheid vooral binnen te vinden.

Over tien dagen is het weer kerst. Sommigen van ons hebben serieus last van kerststress (ja, dat bestaat) en anderen zijn zowaar in kerststemming. Ook wij zijn achter de schermen al een tijdje met kerst bezig. 
Wij van De Perfecte Buren zijn namelijk de afgelopen weken hard aan het werk geweest om voor jullie, onze lezers en leden een serieus leuke kerstactie op touw te zetten en dat is gelukt! 
Maar zonder de enthousiaste medewerking van uitgevers en auteurs lukt dat natuurlijk niet. Samen met hen hebben we een overweldigend pakket aan boeken voor jullie beschikbaar. 
Voor iedere lezer zit er wel iets moois tussen. Spanning of romantiek, kinderboek of mannenboek, we hebben het allemaal! En wij mogen nu dus voor Kerstman(vrouwen) spelen, hoe geweldig is dat? Zomaar! Omdat iedere lezer een extra lekker boek verdient op deze donkere dagen.

Zie je jezelf al zitten? Lekker op de bank, of in je favoriete stoel. Heerlijk in een fleecedeken gedraaid met de regen (of misschien wel wat sneeuw!) tegen het raam. Voor de romantici onder ons een paar kaarsjes aan of zelfs warm voor de open haard. Het heeft wel iets. Kerst is geen echte kerst zonder een lekker boek, toch?

Hoe maak je kans op zo'n geweldige boekenprijs? 
Over vijf dagen gaan we op de BESLOTEN GROEP knallend van start, vijf dagen lang, iedere dag een thema met de hele dag door de meest geweldige boeken die voorbij komen. 
Het enige dat je hoeft te doen is goed de voorwaarden lezen, die is bij iedere winactie op een klein detail na hetzelfde. Gemakkelijker kunnen we het niet maken, doe jullie mee?

Gun je een andere leesvriend(in) ook een kans om te winnen, meld deze persoon dan gerust aan als lid, iedereen maakt kans, want bij De Perfecte Buren doen we het op de ouderwetse manier en helemaal in de sfeer van deze tijd van het jaar, lotjes trekken! Dus wil je een lotje (of meer) meld je dan HIER aan!

(p.s. er kan op Facebook ook nog steeds gestemd worden op de boeken voor onze Publieksprijs voor het beste boek van 2017!!!)

Geen opmerkingen: