dinsdag 19 december 2017

KERSTACTIE DAG 2 'Het dessertbuffet'


Here we go, 
dag twee sluiten we af met een 
heerlijk dessert voor een 
waanzinnige kerst bij 
DE PERFECTE BUREN!!!


FANTASY DAY WINACTIE
'Het boek van Stof' - Philip Pullman - Uitgeverij Prometheus 
oktober 2017

22 jaar na Het gouden kompas, het eerste deel van de beroemde Noorderlicht-trilogie, keert Philip Pullman terug naar de parallelle wereld die al meer dan 17,5 miljoen lezers wereldwijd wist te betoveren. Malcolm Polstead is een eerlijke en hulpvaardige jongen - maar hij is ook vreselijk nieuwsgierig. In het klooster verderop wordt in het diepste geheim het baby'tje Lyra verzorgd. Er is niets aan de hand, tot op een dag handlangers van het Magisterium hem opzoeken en alles over Lyra willen weten. Nietsvermoedend gaat Malcolm op onderzoek uit en raakt langzamerhand verstrengeld in een gevaarlijk complot. Ondertussen is er een storm op komst, en een overstroming dreigt. Deze overstroming zal ieders leven op zijn kop zetten. Wat kan Malcolm nog doen om Lyra in veiligheid te houden? Voor oude Pullman-fans werpt dit avontuurlijke verhaal nieuw licht op oude bekenden; voor aanstaande Pullman-fans is het een meeslepende introductie. Eén ding staat vast: deze nieuwe held zal alle harten veroveren. 
LEES HIER DE RECENSIE


'De ijzeren engel’ – De helse creaties 1 - Cassandra Clare - Uitgeverij Moon

Magie is gevaarlijk - maar liefde is nog gevaarlijker...

In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en andere bovennatuurlijke wezens de straten. Alleen de schaduwjagers - vastberaden de wereld te ontdoen van alle demonen - brengen wat orde in de chaos.
Tessa blijkt over een zeldzame gave te beschikken: het vermogen om te transformeren. En in de duistere wereld waarin ze terecht is gekomen, is dat bepaald geen zegen - ze wordt van alle kanten belaagd door figuren die zich haar gave willen toe-eigenen.
Alleen en opgejaagd zoekt Tessa toevlucht bij de schaduwjagers. Zij kunnen haar helpen haar broer te vinden, als zij belooft haar krachten voor hen in te zetten. Ze raakt bevriend met de twee schaduwjagers Will en Jem - die ieder totaal verschillend zijn. Al snel realiseert Tessa zich dat ze in een dodelijk web verstrikt zit waarin haar liefde voor haar broer en haar twee vrienden weleens gevaarlijker zou kunnen zijn dan welke andere bedreiging dan ook. Ze zal moeten kiezen.
De IJzeren Engel is het eerste deel van de onweerstaanbaar spannende fantasytrilogie De Helse Creaties die voorafgaat aan de Kronieken van de Onderwereld. 'De nieuweling' - Taran Matharu - Best of YA (Van Goor) 
juli 2017
Het eerste deel in de Summoner-serie 

Als smidsleerling Fletcher ontdekt dat hij demonen uit een andere wereld kan oproepen, reist hij samen met zijn demon Ignatius af naar de Vocans Academie. Daar worden leerlingsummoners getraind in het gebruik van hun magische gaven, om deze in te kunnen zetten in de oorlog tegen de vijandelijke orks. Onder de leerlingen bevinden zich de kinderen van machtige edelen, die meer ervaren zijn in het omgaan met hun demonen en zich ver boven Fletcher en de andere burgerleerlingen verheven voelen. Samen met zijn vrienden, de dwerg Othello en de elf Sylva, raakt Fletcher verzeild in een gevaarlijk machtsspel, dat een hoogtepunt bereikt als er aan het eind van het eerste jaar moet worden gestreden om een machtige positie in de Raad van de Koning. Het lot van een heel koninkrijk ligt in zijn handen.
Voorwaarden om mee te doen aan deze winactie, lees deze goed!

- Je dient lid te zijn van onze BESLOTEN Facebookgroep 

- Bij de aankondiging van dit FANTASY DAY DESSERTBUFFET op dBESLOTEN groep geef je aan dat je meedoet met deze winactie  

Let op: ALLEEN DAN MAAK JE KANS!

- Like onze Frontpage middels deze link op Facebook

- Deze winactie openbaar delen op je eigen tijdlijn met: 
@uitgeverijprometheus @youngadultboeken @uitgeverijmoon #dpbkerst2017 
(kopieer deze regel 😉)

- Let wel, deze winactie duurt 24 uur, dus tot morgenavond 20.00 uur 

Heel veel succes!!


GO GO GO !!Geen opmerkingen: