dinsdag 19 december 2017

KERSTACTIE DAG 2 'Het ontbijtbuffet'Here we go, dag twee!
De eerste opwarmer voor een 
waanzinnige kerst bij 
DE PERFECTE BUREN!!!

FANTASY DAY WINACTIE


 


Het lot van de Tearling – Erika Johansen 
Boekerij - september 2017
Hiervan mogen we 2 exemplaren weggeven !!!!

Bloedstollende finale van de internationaal populaire Koningin van de Tearling-serie De Koningin van de Tearling-serie volgt de negentienjarige prinses Kelsea Glynn die na het overlijden van haar -moeder de troon moet terugwinnen en haar koninkrijk, de Tearling, moet verlossen van de Rode Koningin, die de -bevolking terroriseert met duistere magie. Kelsea worstelt niet alleen met de ethische dilemma's van het regeren maar ook met de dagelijkse problemen die komen kijken bij het opgroeien – en dit alles terwijl ze moet proberen te overleven in een wrede wereld. Om haar volk te beschermen tegen een verwoestende invasie heeft Kelsea het ondenkbare gedaan: ze heeft zichzelf én haar magische saffieren aan de Rode Koningin gegeven, haar felste tegenstander. En ze heeft de Mace, een betrouwbaar lid van de Wachters van de Koningin, in haar plaats regent gemaakt. Maar de Mace zal niet rusten voordat hij en zijn mannen hun koningin hebben bevrijd.

LEES HIER DE RECENSIE VAN DEEL 1 en DEEL 2


Monster - Michael Grant 
HarperCollinsHolland - oktober 2017
Het langverwachte vervolg op de GONE-serie 

Toen kwam er een straal van zulk intens licht dat
Shade even niets zag. Ze wreef in haar ogen en knipperde. Opeens hoorde ze nieuwe geluiden, uit een andere richting: van bínnen! Geschreeuw. Kreten van pure doodsangst. Ze rook het brandende bos aan de andere kant van de FAKZ en nog een misselijkmakende geur. De koepel was... weg! Vier jaar geleden werd Perdido Beach getroffen door een geheimzinnige meteoriet waardoor alle volwassenen verdwenen. De kinderen, van wie sommigen bijzondere krachten ontwikkelden, bleven achter, gevangen onder een onzichtbare koepel.
Tot de koepel verdween... Vanaf een afstandje zag de dertienjarige Shade Darby hoe de koepel het plotseling begaf, waarna haar moeder de dood vond in de chaos die ontstond. Nu, vier jaar later, slaan er opnieuw geheimzinnige meteorieten in op aarde. Shade is geobsedeerd door de stenen en beraamt een plan om er een te pakken te krijgen, niet beseffend wat voor verstrekkende gevolgen haar actie zal hebben...
LEES HIER DE RECENSIEVoorwaarden om mee te doen aan deze winactie, lees deze goed!

- Je dient lid te zijn van onze BESLOTEN Facebookgroep 

- Bij de aankondiging van dit FANTASY DAY ONTBIJTBUFFET op dBESLOTEN groep geef je aan dat je meedoet met deze winactie.  

Let op: ALLEEN DAN MAAK JE KANS!

- Like onze Frontpage middels deze link op Facebook

- Deze winactie openbaar delen op je eigen tijdlijn met: 
@boekerij @harpercollinsholland @perfecteburen #dpbkerst2017 
(kopieer deze regel 😉)

- Let wel, deze winactie duurt 24 uur, dus tot morgenvroeg 8.00 uur 

Heel veel succes!!


GO GO GO !!

Geen opmerkingen: